RE: Help

  • From: "Mark Fugatt" <mark@xxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 16 Jul 2004 22:45:45 -0400

You need to provide a lot more information, for example, how have you got the 
connectors configured?
Why do you want to use an X.400 Connector anyway?

Mark Fugatt
MCSE, MCT, Microsoft Exchange MVP
Pentech Office Solutions Inc
Rochester, NY
Tel: 585 586 3890
Cell: 585 576 4750 <> <> 



From: Salim Lim [mailto:salim.lim@xxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Friday, July 16, 2004 10:31 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Help
Importance: High

Dear all, 

I need somebody can help me. 
I have one server running on NT4 with Exch 5.5 and I have one server running on 
W2K with Exch 2000. 
How I can make the x.400 connection between that server ? 
I already try to make the x.400 connection on exch 5.5 and exch 2000 but can't 
Hopely you're the expert with exchange system can help me. 
Thanks all 


Salim (æææ) 
Caterindo Garment Industri, PT 
Jl. Pelabuhan Nusantara II Blok E 2-3 KBN Tjg. Priok 
Jakarta Utara - 14310, Indonesia 
' : 6221-2602020 Ext. 150 
6  : 6221-2601866 
* : salim.lim@xxxxxxxxxxxxx 

List Archives:
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
Other Internet Software Marketing Sites:
World of Windows Networking:
Leading Network Software Directory:
No.1 ISA Server Resource Site:
Windows Security Resource Site:
Network Security Library:
Windows 2000/NT Fax Solutions:
You are currently subscribed to this Discussion List as: 
To unsubscribe visit 

Other related posts: