[ddots-l] Re: problem between module and sonar

Gord:

I tried reinitializing the module, and it partially worked. lol, but now, all 
the tracks in my midi files have gone wacked. Volumes on some of them sound 
crazy, and track 10 where I have the kick is giving me reverb in some of the 
other files. Is there a malfunction in the module, or is there now something 
stuck in sonar that i have to adjust as a result of all this data mixup?

Omar Binno
  ----- Original Message ----- 
  From: Gordon Kent 
  To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Thursday, December 21, 2006 5:46 PM
  Subject: [ddots-l] Re: problem between module and sonar


  It sounds like your module needs to be reinitialized.  Probably reception of 
bank change messages got switched off, or you are stuck in GM mode or something.
  Gord
    ----- Original Message ----- 
    From: Omar Binno 
    To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
    Sent: Thursday, December 21, 2006 4:57 PM
    Subject: [ddots-l] problem between module and sonar


    Hello All:

    I haven't any clue as to why this suddenly happened, but my roland xv5080 
module does not seem to be communicating with sonar properly. Neither banks nor 
patches will change from within sonar. The instrument names come up in the 
menu, but the actual sounds are not changing. All I'm getting is generic 
sounds, and whenever I open up an existing file, the instruments I originally 
had recorded are no longer there.

    Any help would greatly be appreciated.

    Omar Binno

Other related posts: