[prssr-devel-ml] Re: 1.3.3 beta 4 - http error

  • From: David Andrs <pda@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: prssr-devel-ml@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 25 Jan 2007 11:36:11 -0700

Kurt G. (Topolino) wrote:
> Hi David,
> i tested 1.3.3 beta 4 and i also get the http error - as described by 
> Thomas.
> 
> With version 1.3.2 (german) and http1.1 settings (using a proxy) there are 
> no problems.
> Whenn i install 1.3.3 beta 4 i'll get the http error with all my feeds. I 
> seems there will be no internet conection with the new progam.
Just a quick note to this. If you get HTTP error, it means, that there
is internet connection - the error is reported by the server.

If there is no internet connection, it is reported in Error dialog with
message (No internet connection).

--
David

> 
> I updated the installation 1.3.2 to 1.3.3 beta 4 without deinstalling - and 
> i get the error.
> I deinstalled version 1.3.2 and manually deleted all entries in the registry 
> and installed 1.3.3 beta 4 - and the error althoug exists.
> 
> When i install version 1.3.2 all is o.k. and is working fine...
> 
> Greetings
> Topolino
> 
> PS: Microsoft Active Sync version 4.2.0 build 4876
> 
> _________________________________________________________________
> Die Vielfalt der Optionen lässt Sie im Internet erfolgreich recherchieren. 
> http://search.msn.at/
> 
> --
> pRSSreader development mailing list
> prssr-devel-ml@xxxxxxxxxxxxx
> http://www.freelists.org/archives/prssr-devel-ml
> 
> 
> 
--
pRSSreader development mailing list
prssr-devel-ml@xxxxxxxxxxxxx
http://www.freelists.org/archives/prssr-devel-ml


Other related posts: