[kismac] a bug i may have found

  • From: Jeff Chapin <chapinj@xxxxxxx>
  • To: kismac@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 8 Jul 2003 07:51:45 -0500

Ok, i have a linksys WPC11v3 card, which i installed the wirelessdriver 
driver for, then i installed kismac with patch. I then changed the MAC 
on the card... This caused an instant OS problem requiring a reboot.... 
Any time I inserted the card, with new MAC, I would instantly be forced 
to do a hard reboot... I solved this by running kismac, and hten 
inserting the card, and changing the mac to the factory setting. Worked 
just fine. I was able to recreate the problem using variations of 
this.. any time OSX tried to load the card, the comp required a hard 
reboot... At no time durring this was i able to "re-inject" packets... 
I got a " i am not happy" message that appeared that only one card was 
seen by kismac......

I am running kismac 0.05b, ( same results under what ever is listed as 
stable on maintaners site... i move to "untested" to see if this has 
been addressed)

airport card (not extreme)

OS 10.2.6

linksys WPC11v3 card ( supposedly a prism2 card, and seems to behave 
like one in most respects)

towards the end of this, i managed to cause a reboot to be needed while 
"wirelessMAC" was running... now i cannot run the program to change the 
mac to factory...... I get a " program terminated" error... even after 
i removed, reinstalled the program.....

Thanks for the GREAT work on this project... Let me know if i can help 
in any way....

jeff chapin

Other related posts: