[gptalk] Re: GPO not processing at startup

Please send the template of script. May be you are using UNC path like 
\\servername\share on computer startup script.

Regards
D K



> -----Original Message-----
> From: minesh.pandya@xxxxxxxxx
> Sent: Sat, 11 Oct 2008 13:05:41 +0100
> To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [gptalk] Re: GPO not processing at startup
> 
> Try taking the affected machine out and back in the domain.
> I assume they're in the same OU to those that worked.
> 
> 
> 
> Sent from my iPhone
> 
> On 11 Oct 2008, at 01:14, "Anand Narine" <anand.narine@xxxxxxxxx> wrote:
> 
>> I have a gpo that contains computer configuration settings, and
>> scripts
>> that run at startup. No user configuration settings have been made
>> in the GPO.
>> 
>> Some computers are not processing the GPO, and give this error
>> 
>> Event:1054
>> Source:Userenv
>> Description:
>>   Windows cannot determine the user or computer name. (The specified
>> domain either does not exist or could not be contacted. ). Group
>> Policy processing aborted.
>> GP results in GPMC console show the same error.
>> 
>> All computers have the same specs.
> ***********************
> You can unsubscribe from gptalk by sending email to
> gptalk-request@xxxxxxxxxxxxx with 'unsubscribe' in the Subject field OR
> by logging into the freelists.org Web interface. Archives for the list
> are available at http://www.freelists.org/archives/gptalk/
> ************************
***********************
You can unsubscribe from gptalk by sending email to 
gptalk-request@xxxxxxxxxxxxx with 'unsubscribe' in the Subject field OR by 
logging into the freelists.org Web interface. Archives for the list are 
available at http://www.freelists.org/archives/gptalk/
************************

Other related posts: