RE: ArcServer 2000 and Second Exchange 2000 Server

  • From: "Kim Vandegrift" <kim.vandegrift@xxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 6 Feb 2003 14:35:20 -0500

Have you tried to remove the exchange server from the backup job and repackage 
it. Then go back into the job and add the server and repackage? With Arcserve 
I've solved problems with recognizing servers before this way.
-----Original Message-----
From: Chris McNally [mailto:cmcnally@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx]
Sent: Thursday, February 06, 2003 1:02 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] ArcServer 2000 and Second Exchange 2000 Server

Hi all,
I moved off of my original Exchange box to a new server. The move has gone 
relatively well but I can't get Arcserve to recognize brick level or message 
store on the new Exchange server, it only sees the mailboxes that are left on 
the original server. I have done every combination I can think of for 
installation of client licenses etc. but I just can't get the new Exchange box 
to drill down for backups. When I drill down within Arcserve no matter which 
way I approach the listings under mailboxes are the half dozen or so left on 
the original server.
Any ideas?
List Archives:
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
ISA Server Resource Site:
Windows Security Resource Site:
Windows 2000/NT Fax Solutions:
You are currently subscribed to this Discussion List as: 
To unsubscribe send a blank email to $subst('Email.Unsub') 

Other related posts: