[TechAssist] Re: CTC-177AA

I have found in one case the little inline IC that is mounted close to the 
center of the tuner has gone caputs. I replaced one of these one time and got 
all my channels back.   Can't you just pull the board and bring it into your 
shop and hook it up to a simular RCA that you may have around to troubleshoot 
this chassis?


> ** Original Subject: [TechAssist] Re: CTC-177AA
> ** Original Sender: "Dave" <tvman@xxxxxxxxxxxxxxx>
> ** Original Date: Thu,  4 Oct 2001 16:26:36 -0500 (EST)

> ** Original Message follows... 

>
> I am a tech and I'm sorry my message wasn't clear I did the re solder and
> replaced the epprom  #218400 My problem is the set can't leave the house and
> I have no prints for RCA or GE. There are no bad connections I was hoping
> someone had a tech-tip on this problem other then connections and EEPPROM.
> ----- Original Message -----From: <tvdoctors@xxxxxxxxxxxxx>
> To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
> Sent: Thursday, October 04, 2001 4:14 PM
> Subject: [TechAssist] Re: CTC-177AA
> 
> 
> > If he's not a tech., he probably won't know what we are talking about and
> if he tries to perform this operation without being a skilled tech. he will
> most likely make things a lot worse, ie, solder bridges,etc
> >
> >
> > > ** Original Subject: [TechAssist] Re: CTC-177AA
> > > ** Original Sender: "Phillip R. Hull" <phil245@xxxxxxxxxxxxx>
> > > ** Original Date: Thu,  4 Oct 2001 13:56:59 -0500 (EST)
> >
> > > ** Original Message follows...
> >
> > >
> > > The post doesn't say what he has checked or soldered.  If all B+ volts
> check
> > > out in tuner area.
> > >  Its just like the previous post that said "what are the horz. tips for
> this
> > > set"
> > > I thought this E-mail group was for  technicians
> > > Phillip R Hull
> > > phil245@xxxxxxxxxxxxx
> > > ----- Original Message -----From: "Dave" <tvman@xxxxxxxxxxxxxxx>
> > > To: "Tech Line" <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
> > > Sent: Thursday, October 04, 2001 2:30 PM
> > > Subject: [TechAssist] CTC-177AA
> > >
> > >
> > > > I have a CTC177AA that has snow on all channels any tech tips on this
> > > chassis
> > > >
> > > > Help make your TechAssist online repair tips
> > > > database better!  Submit your fixes here:
> > > > http://www.circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> > > > To unsubscribe write to:
> > > > techassist-request@xxxxxxxxxxxxx
> > > > with  unsubscribe  in the subject line.
> > > >
> > > >
> > >
> > > Help make your TechAssist online repair tips
> > > database better!  Submit your fixes here:
> > > http://www.circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> > > To unsubscribe write to:
> > > techassist-request@xxxxxxxxxxxxx
> > > with  unsubscribe  in the subject line.
> >
> >
> > >** --------- End Original Message ----------- **
> >
> > >
> >
> >
> > Download The Grinch Browser at http://www.meanone.com/grinchBrowser.html
> >
> > Help make your TechAssist online repair tips
> > database better!  Submit your fixes here:
> > http://www.circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> > To unsubscribe write to:
> > techassist-request@xxxxxxxxxxxxx
> > with  unsubscribe  in the subject line.
> >
> 
> Help make your TechAssist online repair tips 
> database better!  Submit your fixes here: 
> http://www.circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> To unsubscribe write to:
> techassist-request@xxxxxxxxxxxxx 
> with  unsubscribe  in the subject line.


>** --------- End Original Message ----------- **

> 


Download The Grinch Browser at http://www.meanone.com/grinchBrowser.html

Help make your TechAssist online repair tips 
database better!  Submit your fixes here: 
http://www.circuitwork.com/techassist/tip/#tips
To unsubscribe write to:
techassist-request@xxxxxxxxxxxxx 
with  unsubscribe  in the subject line.

Other related posts: