RE: migration problem

Are you running the System Manager from the client or the Exchange server?
I have seen this when running the system manager from a client workstation.



-----Original Message-----
From: Ted [mailto:tdoholis@xxxxxxxxxxxxx] 
Sent: 24 May 2005 17:45
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] migration problem

http://www.MSExchange.org/

Hi All, 

I am in the process of migrating users from Exchange 5.5 to 2003. I have
the necessary trusts in place and the ADC set up for 2 way connection
agreements. The 5.5 server is in a seperate domain (old NT4) and the users
have been migrated to the new 2003 domain.
The trouble is that when I click on exchange tasks for AD users with
mailboxes on the 5.5 server, I do not have the option to move the mailbox.

can anyone point me in the right direction?

Thanks
TD

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
Other Internet Software Marketing Sites:
World of Windows Networking: http://www.windowsnetworking.com
Leading Network Software Directory: http://www.serverfiles.com
No.1 ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org
Windows Security Resource Site: http://www.windowsecurity.com/
Network Security Library: http://www.secinf.net/
Windows 2000/NT Fax Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSEXchange.org Discussion List as:
Timothy.Bagshott@xxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe visit
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx



Other related posts: