[ddots-l] Re: I didn't have this problem in Sonar 4

MessageThanks I'll try that and I'll get back to you. 
  ----- Original Message ----- 
  From: Kevin L. Gibbs 
  To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Monday, October 02, 2006 3:02 PM
  Subject: [ddots-l] Re: I didn't have this problem in Sonar 4 


  I meant disk defragment
    -----Original Message-----
    From: ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of neville
    Sent: Monday, October 02, 2006 11:45 AM
    To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx
    Subject: [ddots-l] Re: I didn't have this problem in Sonar 4 


    No I can't say I have done that. So I guess that cleaning my audio folder 
is not the same as defragging it? 
    thanks much 
      ----- Original Message ----- 
      From: Kevin L. Gibbs 
      To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
      Sent: Monday, October 02, 2006 1:06 PM
      Subject: [ddots-l] Re: I didn't have this problem in Sonar 4 


      Have you defragged your audio drive?
      K.
        -----Original Message-----
        From: ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx 
[mailto:ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of neville
        Sent: Monday, October 02, 2006 9:51 AM
        To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx
        Subject: [ddots-l] I didn't have this problem in Sonar 4 


        Well I tried to do the lead vocal again today. unfortunately I'm having 
the same problem. My audio is skipping and when I try to record I get a dropout 
and a message saying that Sonar can't save my recording and that my disk may be 
full. I know my disk isn't full. As I said before, most of my projects are on 
an external hard drive and I just cleaned my audio folder on Friday. Before my 
audio was skipping on the down beet of every 2 bars or so, it's still doing 
that but now it's also skipping randomly and dropping out randomly as well. 
Does any one have any suggestions? 

Other related posts: