[TechAssist] Re: Fwd: Tech assist archives require password?

  • From: Jim Myers <jr.myers@xxxxxxxxxxx>
  • To: techassist@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 17 Mar 2006 09:59:06 -0500

Yup, does that for me too, it must be broke.

The Old Master Technician
********************************
Since 1972                     *
Jim Myers                      *
Telrad Electronics             *
Fort Wayne Indiana             *
********************************


MDileo0000@xxxxxxx wrote:
>  The username, techassist, and password, HelpAssist, is not working properly. 
> While the archive page is accessed, a search query is rejected as being an 
> unauthorized request. The login prompt can only be restored by disconnecting 
> from online, deleting cookies, restoring the internet connection and then 
> addressing the archive page. 
>  Life was simple until people were invented. Substitute any inflammatory or 
> defamatory language of your choice.
> Dominic DiLeo
> Atlantic TV
> Freeport, Maine
> 
> 
> -----------------------------------------------------------------------------
> Remove: http://www.tech-assist.org/remove.htm
> Set Vacation mailto:ecartis@xxxxxxxxxxxxx?subject=set%20techassist%20vacation
> Lost Password: http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
> Email Archives: http://www.freelists.org/archives/techassist/
> 
-----------------------------------------------------------------------------
Remove: http://www.tech-assist.org/remove.htm
Set Vacation mailto:ecartis@xxxxxxxxxxxxx?subject=set%20techassist%20vacation
Lost Password: http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
Email Archives: http://www.freelists.org/archives/techassist/

Other related posts: