[wdmaudiodev] Re: Vista SP1

Yeah, it would be good to know. Informal experiments suggested that the bug stopping exclusive mode WASAPI fro working had not been fixed. Shame, esp. after a fix was promised in this NG many moons back.


----- Original Message ----- From: "Michael R. Preston" <mike@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
To: <wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, April 04, 2008 7:36 PM
Subject: [wdmaudiodev] Vista SP1


Does anyone know if there's any documentation on what's different (if anything) in the audio stack for Vista SP1? Has there been any official info from Microsoft?

Thanks,
Mike
--
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|            Mike Preston          | Home/Office: (360)756-1655 |
| E-mail: mike@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |        Cell: (360)303-9331 |
|~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~|
|     The man who follows the crowd will usually get no         |
|     further than the crowd.  The man who walks alone is       |
|     likely to find himself in places no one has ever been.    |
|                     -- Alan Ashley-Pitt                       |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
******************

WDMAUDIODEV addresses:
Post message: mailto:wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
Subscribe:    mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=subscribe
Unsubscribe:  mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
Moderator:    mailto:wdmaudiodev-moderators@xxxxxxxxxxxxx

URL to WDMAUDIODEV page:
http://www.wdmaudiodev.com/




******************

WDMAUDIODEV addresses:
Post message: mailto:wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
Subscribe:    mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=subscribe
Unsubscribe:  mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
Moderator:    mailto:wdmaudiodev-moderators@xxxxxxxxxxxxx

URL to WDMAUDIODEV page:
http://www.wdmaudiodev.com/

Other related posts: