[msexchange] Re: Information Store Question

heyhey,
Your store could be corrupt, but it's unlikely 'cos if the agent is
complaining, it should be bad enough for users to complain as well.  You
recently did an offline defrag, right?  Seems certain that would bork if
things were as bad as you suspect.

Try running a backup online anytime with ntbackup.exe to rule out Arcserve
as the cause of the problem, and turn up your logging for a couple of days.

> -----Original Message-----
> From: christine easton [mailto:christine.easton@xxxxxxxxx]
> Sent: Tuesday, 10 mmmm 2004 6:23 
> To: 'msexchange@xxxxxxxxxxxxx'
> Subject: [msexchange] Information Store Question
> 
> 
> 
> 
> Hello all,
> 
> I'm running Windows 2k with Exchange 5.5.  We use ArcServe to 
> backup with
> the Exchange agent to back up our information store.  My question is,
> Arcserve is reporting that it can not read our priv.edb and pub.edb to
> backup are stuff (this does not happend all the time).  My backup tech
> states it's because our information store is corrupt.  Could 
> that be?  I
> thought our exchange server be dead in the water?  Nothing in 
> our exchange
> event logs and we are running fine.  I think that maybe That 
> particular
> backup job failed, but before I talk him about it I wanted to 
> get other feed
> back.
> 
> Thanks
> 
> 
> 
> 
> =====================
> Use the below link for Archives,
> and to set your preferences.
> 
> http://thethin.net/exchangelist.cfm
> 


=====================
Use the below link for Archives,
and to set your preferences.

http://thethin.net/exchangelist.cfm

Other related posts: