[modeleng] Re: Website

Bugger! It's only a few days since I was on your site, with no sign of 
any problems.


On 8/01/2012 4:44 AM, Alan Stepney wrote:
> Just in case any of you have looked, or tried to look, at my website, or more 
> importantly, tried to send me an email over recent days, you will have found 
> the website gone and emails "bounce" (I assume).
>   
> On checking this morning and discovering problems, I contacted the hosting 
> company, only to discover that they had disconnected everything "due to my 
> non payment".
> In fact, I had paid for the hosting back in September, but not for the domain 
> renewal, becaus ehtey failed to notify me that it was due.
> (It has to be renewed every two years.)
>   
> Apparently, since the old hosting company was taken over, they no longer send 
> out reminders, it is up to the client (me) to remember.
> Well, sorry, but my memory isnt that good to remember things every two years.
>   
>   
> So, this is coming from my alternate email address, and if anyone wishes to 
> contact me, you can use this one.
> (alesara2 "at" yahoo.com) 
>   
> As for the website, I'll have to look at that problem on Monday.
>   
> Alan
> MODEL ENGINEERING DISCUSSION LIST.
>
> To UNSUBSCRIBE from this list, send a blank email to,
> modeleng-request@xxxxxxxxxxxxx with the word "unsubscribe" in the subject 
> line.
>
>    


MODEL ENGINEERING DISCUSSION LIST.

To UNSUBSCRIBE from this list, send a blank email to, 
modeleng-request@xxxxxxxxxxxxx with the word "unsubscribe" in the subject line.

Other related posts: