[ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh

  • From: "Tom Kern" <tpkern@xxxxxxxxx>
  • To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 21 Nov 2007 08:24:58 -0500

http://www.msexchange.org
-------------------------------------------------------whats the filter on your 
custom policy?

are the exchange domain servers and  exchange enterprise servers
groups in the users container of your domain? or have they been moved?

did you run domain prep on the domain that contains the objects you
need to stamp? regardless of wheter they contain exchange or not?
did you run policytest off the exchange cd to confirm the exchange
servers groups have the correct rights to read and mange the secuirty
logs on dc's?



On Nov 20, 2007 4:56 PM, James Chong <jchong@xxxxxxxxxxxx> wrote:
>
>
>
> I would try deleting the custom one for grins.
>
>
>
>
>
> James
>
>
>
>
> From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Arnold, Jamie
> Sent: Tuesday, November 20, 2007 3:43 PM
>
>
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
>
>
>
>
> Default…this has worked for 4 years or more without issue.
>
>
>
>
> From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of James Chong
> Sent: Tuesday, November 20, 2007 2:59 PM
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
>
> None of them are stamping? Which policy are you trying to get stamped the
> default or custom?
>
>
>
>
> From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Arnold, Jamie
> Sent: Tuesday, November 20, 2007 1:39 PM
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
>
> I have 2 policies.  One for the default and one that only matches one userid
> in the entire org.  Mine.
>
>
>
> I'm not getting an error.  I get normal messages stating that the RUS found
> changes, etc.  When a new mailbox is created, it shows the RUS finding it,
> but it never gets stamped.   8011 8012 and 8129 messages only.
>
>
>
>
> From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of James Chong
> Sent: Tuesday, November 20, 2007 12:10 PM
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
>
> How many RUS policies do you have? If you have more than one; remember its
> based on first match and further policies are not processed. Also after
> enabling diagnostic logging; can you post the event that you get? You can
> also try to re-run domainprep.
>
>
>
>
>
> James
>
>
>
>
> From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Arnold, Jamie
> Sent: Tuesday, November 20, 2007 12:04 PM
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
>
> Anyone else have any thoughts?  Still no workie…
>
>
>
>
> From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Arnold, Jamie
> Sent: Thursday, November 15, 2007 12:00 PM
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
>
> Yup…checked all that so far and no, it won't actually stamp any new objects
> or changed objects.  I've rebooted, I'm currently going through the
> msexchangeteam RUS troubleshooting articles (1,2 and 3) to try as much as I
> can before calling PSS.
>
>
>
>
> From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of James Chong
> Sent: Thursday, November 15, 2007 11:16 AM
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
>
> It is not stamping any accounts? Do you see your Exchange Enterprise Servers
> in the sec tab of your user? Can you also make sure that this group lists
> all your Exchange servers?
>
>
>
>
>
> James
>
>
>
>
> From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Arnold, Jamie
> Sent: Thursday, November 15, 2007 10:41 AM
> To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [ExchangeList] 2003 RUS not stamping..ugh
>
>
>
> 2003, single server, RUS not stamping.  Mailbox shows up in the GAL, but no
> proxies on the object.  Rebuilt the RUS, turned up logging on all the
> important bits and it appears that the RUS is searching and finding changes
> so I suspect a permissions issue.   Any obvious things?
>
> Thanks
-------------------------------------------------------
List Archives: http://www.freelists.org/archives/exchangelist/
MSExchange Newsletter: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
MSExchange Articles and Tutorials: http://www.msexchange.org/articles_tutorials/
MSExchange Blogs: http://blogs.msexchange.org/
-------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com
-------------------------------------------------------
To unsubscribe visit http://www.msexchange.org/pages/exchangelist.asp
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: