[ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh

  • From: "Arnold, Jamie" <harnold@xxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 20 Nov 2007 12:04:03 -0500

Anyone else have any thoughts?  Still no workie.
 
From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Arnold, Jamie
Sent: Thursday, November 15, 2007 12:00 PM
To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
 
Yup.checked all that so far and no, it won't actually stamp any new objects
or changed objects.  I've rebooted, I'm currently going through the
msexchangeteam RUS troubleshooting articles (1,2 and 3) to try as much as I
can before calling PSS.
 
From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of James Chong
Sent: Thursday, November 15, 2007 11:16 AM
To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [ExchangeList] Re: 2003 RUS not stamping..ugh
 
It is not stamping any accounts? Do you see your Exchange Enterprise Servers
in the sec tab of your user? Can you also make sure that this group lists
all your Exchange servers?
 
 
James
 
From: exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:exchangelist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Arnold, Jamie
Sent: Thursday, November 15, 2007 10:41 AM
To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [ExchangeList] 2003 RUS not stamping..ugh
 
2003, single server, RUS not stamping.  Mailbox shows up in the GAL, but no
proxies on the object.  Rebuilt the RUS, turned up logging on all the
important bits and it appears that the RUS is searching and finding changes
so I suspect a permissions issue.   Any obvious things?
Thanks

Other related posts: