[THIN] Re: Nfuse don't start appl.

> Windows 2000 SP3
> MF XP1.0 FR3
>
> Several Win2000 clients with FULL PN install and IE6.0sp1.
>
> We use NFUSE to start applications. Most of the clients works fine, 
> except some
> The user logs on to NFUSE, but when the users starts the application,
> nothing happens (except the blue line in IE moves).
>
> We have tried to delete temp. ie files, reinstall of ICA client, 
> install of msjavx86.exe, changes to nfuse admin local client only.
>
> Some suggestions ?
Maybe this helps to pin-point the problem: right click on the
application to launch and choose "open link in new window". If there is
an error message, it will show.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

I tried this, but it there came noe error message...


TR
********************************************************
This Week's Sponsor - NetX Inc.
NOT all of your data resides at the server, can you backup and restore every PC 
in your company including remote systems ? FlexSafe protects your 
organization's data with client backup and recovery. Snapshots take just a few 
minutes, even for notebook users who connect through a dial-up modem. 
http://www.netxinc.com/product_flexsafe.asp
**********************************************************
Useful Thin Client Computing Links are available at:
http://thethin.net/links.cfm
New! Online Thin Computing Magazine Site
http://www.OnDemandAccess.com

For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link:
http://thethin.net/citrixlist.cfm

Other related posts: