RE: Enerprise Initialiazation Tool fails to proceed

Try my approach; I gave up on the error.

 

Of course, I am only using one ISA, so it did not matter. Yet.

 

:-)

 

Have you set up the network connection for dynamic DNS to your domain
controller?

 

John Tolmachoff 

IT Manager, Network Engineer

211 E. Imperial Hwy., Suite 106

Fullerton, CA  92835

714-578-7999, ext. 104

jtolmachoff@xxxxxxxxxxxxxxxx

www.reliancesoft.com <http://www.reliancesoft.com/> 

 

 

-----Original Message-----
From: Charles Cutz [mailto:charles@xxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Wednesday, April 10, 2002 7:22 AM
To: [ISAserver.org Discussion List]
Subject: [isalist] Enerprise Initialiazation Tool fails to proceed

 

http://www.ISAserver.org

http://www.ISAserver.org

Hello,

 

I continue receiving the following message even though I am logged in to
the server with an administrator user account that is a member of all
three mentioned groups.  I have tried to run this tool both on a W2K
domain controller and on the W2K Server to be used for ISA installation,
regardless the same error is produced.  It is a single tree, one domain
forest with only one domain controller.

 



 

Any ideas of what else to try or check?

 

Thanks in advance!

 

Charles Cutz
B.A.Sc. EE, MCSE, MCP, Citrix CA, A+
Systems Engineer
Interactive Technologies, Inc.
Voice / Fax Tel. 1-888-522-4554

 

To download & install the latest version of Adobe Acrobat Reader click
the link below:
http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this ISAserver.org Discussion List as:
jtolmachoff@xxxxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to $subst('Email.Unsub')
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this ISAserver.org Discussion List as:
jtolmachoff@xxxxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to $subst('Email.Unsub')


JPEG image

Other related posts: