[ExchangeList] http to https w/o using Forms authentication

  • From: "Steve Schofield" <sslists@xxxxxxxxxxx>
  • To: <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 12 May 2006 16:42:50 -0400

http://www.msexchange.org
-------------------------------------------------------I know this should be easy; :) I have a single Exchange 2003 server. When someone goes to http://www.mydomain.com I setup the default document to redirect to https://www.mydomain.com/exchange. The issue when they go to the first link, they are prompted twice for a login then their mail comes up. If I go directly to the https://www.mydomain.com/exchange they are only prompted once. I searched Google and found http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;555053 article is not online anymore. A couple other articles shown using "force SSL" then modify the 403.4 webpage. That workaround did not seem to work. After a few hours of trying various things I am asking here hopefully someone has already solved this. I do not have any 'front-end' servers. This is a stand-alone machine and I am not using forms authentication. Any direction or articles would be appreciated.


Thanks,

Steve.



-------------------------------------------------------
List Archives: http://www.freelists.org/archives/exchangelist/ MSExchange Newsletter: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp MSExchange Articles and Tutorials: http://www.msexchange.org/articles_tutorials/ MSExchange Blogs: http://blogs.msexchange.org/ -------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com -------------------------------------------------------
To unsubscribe visit http://www.msexchange.org/pages/exchangelist.asp
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx


Other related posts: