RE: The page cannot be found in OWA

  • From: "Hemmings, Rob" <Rob.Hemmings@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 1 Apr 2003 10:08:13 +0100

This rings a bell.....

I had a similar problem a few months ago....

I fixed it by playing around with URLSCAN.INI, which was installed with
IIS Lockdown.....

The specific problem I had was detailed in this link...;en-us;Q309508#4

I REM'd out the entries under [DenyUrlSequences] on an 'as per needed'
basis... I checked out the messages that were causing 404's and looked
for the specific characters in the subject line (subject line forms part
of the URL)

Hope this helps.....


Rob Hemmings

Bexley Mail Administrator / Postmaster


-----Original Message-----
From: Aber Whitcomb [mailto:aber@xxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: 31 March 2003 19:32
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] The page cannot be found in OWA


In OWA myself and others in our domain have been getting a lot of 404
errors in OWA.  The page comes up fine in regular outlook.  This is
about 1 out of 10 emails, usually with html in the email.  

Has this been happening with anyone else?  Does anyone know why?  Using
EX2000 with WIN2000.



This email is confidential and intended solely for the use of the individual to 
whom it is addressed.  If you are not the intended recipient, be advised that 
you have received this email in error and that any use, dissemination, 
forwarding, printing, or copying of this email is strictly prohibited.

If you have received this email in error please notify Bexley Council by 
telephone on +44 (0) 20 8303 7777.

                Web Site:

Other related posts: