[ExchangeList] DataBase does not mount

  • From: "Shamshad" <sahmad@xxxxxxxxx>
  • To: <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 21 Nov 2006 06:14:43 -0500

http://www.msexchange.org
-------------------------------------------------------Dear All

we are running exchange server 2000 on windows 2000 server for the last couple 
of months. we had space issue , we deleted som elog files also . exchabge 
server worked for around 2 hours after this. mail stopped working after 2 hours 
and we restarted the server . the database did not mount since then . we tried 
almost everything described in 

http://support.microsoft.com/kb/313184

still we are not able to mount the database  ( private and public both)

what else can be done to recover this 

NS: we dont have backup of anything except sytem state ( 15 days old)

the exchange server is on DC


please suggest what next can be done 


Shamshad Ahmad  
             
-------------------------------------------------------
List Archives: http://www.freelists.org/archives/exchangelist/  
MSExchange Newsletter: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp 
MSExchange Articles and Tutorials: 
http://www.msexchange.org/articles_tutorials/ 
MSExchange Blogs: http://blogs.msexchange.org/ 
-------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com 
-------------------------------------------------------
To unsubscribe visit http://www.msexchange.org/pages/exchangelist.asp
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx 

Other related posts: