[ddots-l] Re: another softsynth question

BlankI'm using the steinberg hypersonic 2. I did select a midi channel for the 
first track that was inserted with the synth, and also selected banks and 
patches.

Omar Binno

www.omarbinno.com
  ----- Original Message ----- 
  From: D!J!X! 
  To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Saturday, March 08, 2008 10:24 PM
  Subject: [ddots-l] Re: another softsynth question


  When you insert a soft synth, it doesn't set any of the midi track 
parameters, such as channel, bank, patch etc, but it still works.  When you 
want to change patches on the synth for example, you for some of them have to 
select a channel.  For some, you can't have 2 or more tracks using the synth as 
the same output, because they are not multi timberal. What soft synth are you 
using?  What if you try this, the midi track that has the data you want to play 
out of that synth, copy and paste it to the midi track of the synth and see... 
That might work...

  HTH, D!J!X!



------------------------------------------------------------------------------
  From: ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Omar Binno
  Sent: Saturday, March 08, 2008 10:14 PM
  To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx
  Subject: [ddots-l] Re: another softsynth question


  Well here's the thing. I'm also using the motif xs on other tracks, but when 
you insert a softsynth, doesn't it have its own midi channels? Also, I did try 
changing the midi channel on the track and it didnt do anything.

  Omar Binno

  www.omarbinno.com
    ----- Original Message ----- 
    From: Bryan Smart 
    To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
    Sent: Saturday, March 08, 2008 10:10 PM
    Subject: [ddots-l] Re: another softsynth question


    Maybe the channel setting for the MIDI track is wrong.




----------------------------------------------------------------------------
    From: ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Omar Binno
    Sent: Saturday, March 08, 2008 9:02 AM
    To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx
    Subject: [ddots-l] another softsynth question


    Okay I have another softsynth issue. I inserted a softsynth into a sonar 
file. When I play the synth from the midi track that was originally inserted 
with it, it plays fine. However, when I try and change the output of another 
midi track to that softsynth, I get no sound.

    Omar Binno

    www.omarbinno.com

GIF image

Other related posts: