Re: Winamp 5.111 and 5.112 problem.

  • From: "Jim Noseworthy" <jim.noseworthy@xxxxxxxxxx>
  • To: <winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 17 Nov 2005 08:07:54 -0400

Hi Chris:

Thanks much for your response.

Two of my computers are running XP Pro while the other computer is running XP Home addition.

Shift+l, and as far as I know, all other commands work fine.

Again thanks.


----- Original Message ----- From: "Chris Skarstad" <toonhead5@xxxxxxxxxxx>
To: <winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Wednesday, November 16, 2005 3:26 PM
Subject: Re: Winamp 5.111 and 5.112 problem.



Jim

Could it be that all 3 of these computers are running the same operating systems, similar display settings, processor speeds, amount of ram, etc?
I've never, in all my 7 or so years of using JAWS, seen what you describe here.
what happens when you try using the shift plus l command to open a folder. same thing? look at the other programs running at the same time, and figure out what may be running at the same time.
Also, try using other synthesizers. It's entirely possible that you may be running into an mp3 or other file name that crashes JAWS.
It's happened before!





At 01:09 PM 11/16/2005, you wrote:
Thanks for your response folks. It certainly is a strange business. When I load WindowEyes, there is no problem. For the record: I always install Winamp as a custom install: not that that would be the problem. It is, however, strange that the problem is on three different computers.

Again gang, thanks all over the place.




----- Original Message ----- From: <mailto:aa2vm@xxxxxxxxxxxx>Ron Canazzi To: <mailto:winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxx>winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxx Sent: Wednesday, November 16, 2005 2:59 PM Subject: Re: Winamp 5.111 and 5.112 problem.

I am using JAWS: no problems.

----- Original Message -----
From: <mailto:sunshine@xxxxxxxxxxxxx>Sun Sparkle
To: <mailto:winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxx>winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxx
Sent: Wednesday, November 16, 2005 9:03 AM
Subject: Re: Winamp 5.111 and 5.112 problem.

jim,
try to use a different screen reader if you are using jaws reinstall the winamp program and that should fix the problem.
----- Original Message -----
From: <mailto:jim.noseworthy@xxxxxxxxxx>Jim Noseworthy
To: <mailto:winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxx>winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxx
Sent: Wednesday, November 16, 2005 5:50 AM
Subject: Winamp 5.111 and 5.112 problem.


Hi Folks:

In the versions of Winamp (listed in the subject line), I am unable to Open and play File using (l). When I try this, my computer locks up. I have this problem on three separate computers.

Any thoughts?

Thanks gang.

To post a message to the list, send it to winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxxx

To unsubscribe from this mailing list, please send a message to:
winamp4theblind-request@xxxxxxxxxxxxx with the word unsubscribe in the subject line.
Archives located at:
http://www.freelists.org/archives/winamp4theblind>
If you have any concerns about the list, post received from the list, or
the way the list is being run, do not post them to the list directly. Instead, please contact
the list owners at winamp4theblind-admins@xxxxxxxxxxxxxx



To post a message to the list, send it to winamp4theblind@xxxxxxxxxxxxxx

To unsubscribe from this mailing list, please send a message to:
winamp4theblind-request@xxxxxxxxxxxxx with the word unsubscribe in the subject 
line.
Archives located at:
http://www.freelists.org/archives/winamp4theblind>
If you have any concerns about the list, post received from the list, or
the way the list is being run, do not post them to the list directly. Instead, 
please contact
the list owners at winamp4theblind-admins@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: