[wdmaudiodev] Re: WASAPI endpoint volume callback

  • From: Matthew van Eerde <Matthew.van.Eerde@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx" <wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 5 Nov 2015 16:39:18 +0000

Can you send a screenshot of your wave and topology filters in KS Studio, with
"show nodes" in effect? I'm interested to see whether you have a
KSNODETYPE_VOLUME node, and if so, what the ranges are.

-----Original Message-----
From: wdmaudiodev-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:wdmaudiodev-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Robert Bielik
Sent: Thursday, November 5, 2015 12:08 AM
To: wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [wdmaudiodev] WASAPI endpoint volume callback

Dear all,

I've implemented my VAD based on the old WaveCyclic MSVAD code and when I
register for volume callbacks via IAudioEndpointVolumeCallback mechanism, I get
NO callbacks for my VAD device, but I DO get callbacks for other audio
endpoints.

So I must be doing something wrong in the driver obviously.. Tips on what I
should check in the code ? I have the hw.h/hw.cpp with CMSVADHW class
(GetMixerVolume/SetMixerVolume etc.).

Regards
/Robert

******************

WDMAUDIODEV addresses:
Post message: mailto:wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
Subscribe: mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=subscribe
Unsubscribe: mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
Moderator: mailto:wdmaudiodev-moderators@xxxxxxxxxxxxx

URL to WDMAUDIODEV page:
http://www.wdmaudiodev.com/

******************

WDMAUDIODEV addresses:
Post message: mailto:wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
Subscribe: mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=subscribe
Unsubscribe: mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
Moderator: mailto:wdmaudiodev-moderators@xxxxxxxxxxxxx

URL to WDMAUDIODEV page:
http://www.wdmaudiodev.com/

Other related posts: