[wdmaudiodev] Re: MSVAD and WDM capture

  • From: Yura <spirit@xxxxxxxxxx>
  • To: Sam Tertzakian <wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 19 Jun 2004 16:05:12 +0300

Hello ,Sam

Saturday, June 19, 2004, 3:05:29 PM, you wrote:

ST> Oh, sorry. You must call the function *before* you connect the pins.
ST> It is strange, but it is so.
ST> Try that...and tell me if it works.

So as I do. I call the SuggestAllocatorProperties function before connecting 
pins.
Reread my post ;)

ST> -----Original Message-----
ST> From: wdmaudiodev-bounce@xxxxxxxxxxxxx
ST> [mailto:wdmaudiodev-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Yura
ST> Sent: Saturday, June 19, 2004 5:09 AM
ST> To: Sam Tertzakian
ST> Subject: [wdmaudiodev] Re: MSVAD and WDM capture

ST> Hello ,Sam

ST> Tuesday, June 15, 2004, 5:40:31 AM, you wrote:

ST> Thank you so much for the answer!

ST> I tried what you suggested, but have some problems again.

ST> When I call SuggestAllocatorProperties(before the pin is connected),
ST> it returns SUCCESS. Then I connect the pin and call
ST> GetAllocatorProperties but it returns E_FAIL. When I run the graph I
ST> see that KsProxy ignored my previous
ST> SuggestAllocatorProperties call.

ST> Then I used debugger to find allocator properties in memory and to change
ST> them. When I did this, the sound became perfect!!!(Only until I restart the
ST> graph of course).

ST> So here is my new question. Can I change the default allocator
ST> properties that KsProxy uses from my driver? Or what else I need to do
ST> to change them from User-mode?

ST> Thanks!



-- 
Best regards,
 Yura                            mailto:spirit@xxxxxxxxxx

******************

WDMAUDIODEV addresses:
Post message: mailto:wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
Subscribe:    mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=subscribe
Unsubscribe:  mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
Moderator:    mailto:wdmaudiodev-moderators@xxxxxxxxxxxxx

URL to WDMAUDIODEV page:
http://www.wdmaudiodev.de/

Other related posts: