[wdmaudiodev] Re: KSPROPERTY_STEPPING_LONG problem!

  • From: Tim Roberts <timr@xxxxxxxxx>
  • To: wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 29 Mar 2010 10:32:18 -0700

eric wrote:
>  
>        Thank you for your quick response. Actually, I have tried
> many different settings of Values and KSPROPERTY_STEPPING_LONG
> but there is no any difference. Here is on of the settings I tried,
> the upperest value of volume control is 0x31, but the lowest value
> strangely become -0x2147483648 (signed value 0x80000000).

Where do you see 0x80000000?  Do you handle "mute" as well?  I have seen
cases where turning on "mute" results in a volume setting of 0x80000000.

(You have an interesting way of putting things.  0x80000000 would
actually be the UNSIGNED value; the signed value is -2147483648, which
is decimal, not hex.)


> const
> KSPROPERTY_STEPPING_LONG VolumeRangeAndStep [] =
> {
>     {
>         1,     // SteppingDelta
>         0,     // Reserved
>         {
>                0x0,     // Minimum
>                0x31    // Maximum
>         }
>     }
> };

Is that really supposed to be 0x31, meaning decimal 49?

-- 
Tim Roberts, timr@xxxxxxxxx
Providenza & Boekelheide, Inc.

******************

WDMAUDIODEV addresses:
Post message: mailto:wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
Subscribe:    mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=subscribe
Unsubscribe:  mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
Moderator:    mailto:wdmaudiodev-moderators@xxxxxxxxxxxxx

URL to WDMAUDIODEV page:
http://www.wdmaudiodev.com/

Other related posts: