[wdmaudiodev] 61883 Talk

  • From: "John D. Farmer" <johndfarmer@xxxxxxxxxxx>
  • To: <wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 10 Jun 2004 13:55:51 -0700

Greetings,

I  am writing a driver to support audio over 1394.  I am using a AVStream
minidriver to get the audio data and convert it to a AM824 format to send
down the stack to my device (the stack being: My
Driver-->AVC-->61883-->1394).  I am using AVC and 61883 to initialize my
hardware.  I get the plugs from 61883 and fashion a connection handle using
Av61883_Connect.  The connection returns success and I seem to receive a
valid connection handle, my problems begin when I try to use Av61883_Talk.
The talk function returns STATUS_INVALID_PARAMETER.  I can successfully use
the connection handle to attach a frame, using Av61883_AttachFrame.  This
function returns STATUS_SUCCESS.  This leads me to believe that I have a
valid connection handle.  I am very confident that I have configured the
hardware and my driver correctly to this point.  I cannot find anything in
the documentation to suggest that I have done something wrong or out of
order.    Any feedback or help would be greatly appreciated.

TIA,

John D. Farmer
******************

WDMAUDIODEV addresses:
Post message: mailto:wdmaudiodev@xxxxxxxxxxxxx
Subscribe:    mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=subscribe
Unsubscribe:  mailto:wdmaudiodev-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
Moderator:    mailto:wdmaudiodev-moderators@xxxxxxxxxxxxx

URL to WDMAUDIODEV page:
http://www.wdmaudiodev.de/

Other related posts: