[THIN] metaframe com server service

  • From: "Randy Wood" <dwood1@xxxxxxxxxxxx>
  • To: "Thin (E-mail)" <thin@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 26 Apr 2004 13:28:11 -0500

refuses to start. It is in starting, so I cannot stop/start. At first it wa=
s just this, now it is the ima service also, after reboot. 3 servers, all s=
ame SP level. Hotfixes just reapplied from MS to see if the rpc service was=
 not functioning due to patching. Only 1 affected. Any ideas? Thanks,

David R. Wood (Randy)
Systems Engineer
Southwest Bank of Texas
713.232.6520



CONFIDENTIALITY NOTICE:

************************************************************************

The information contained in this ELECTRONIC MAIL transmission
is confidential.  It may also be privileged work product or proprietary
information. This information is intended for the exclusive use of the
addressee(s).  If you are not the intended recipient, you are hereby
notified that any use, disclosure, dissemination, distribution [other
than to the addressee(s)], copying or taking of any action because
of this information is strictly prohibited.

************************************************************************

********************************************************
This week's sponsor - Emergent Online
Emergent delivers end-to-end solutions for private and public sector clients. 
From centralized application management, business continuity, outsourcing, to 
application development, security, and messaging solutions.
http://www.go-eol.com/index.asp
**********************************************************
Useful Thin Client Computing Links are available at:
http://thin.net/links.cfm
***********************************************************
For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link:
http://thin.net/citrixlist.cfm

Other related posts:

  • » [THIN] metaframe com server service