[THIN] Windows XP and Nfuse access

  • From: Michael Woodward <Mwoodward@xxxxxxxxxxx>
  • To: "'thin@xxxxxxxxxxxxx'" <thin@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 25 Oct 2002 10:39:51 -0400

I have a user who is in WinXP.  When he attempts to login to the Nfuse site
he gets the 'incorrect credentials' error.  We get the same results no
matter who attempts to log in.  The credential are correct and I am not able
to see anything on the logs about the attempted login.  I know it is not a
networking issue between the user and the Nfuse site because I can VNC into
the system.  And other people are using the Nfuse site (98, 2K, Mac) with no
problems.  I do not have anyone else using WindowsXP and the Nfuse site, so
I am not sure if it is just an WindowsXP thing or not.  Any Ideas?

C. Michael Woodward, MCSA, CCA
Citrix/Database Administrator
Brisben Companies
Cincinnati, Ohio
513-489-1990


**********************************************
This weeks Sponsor NetX Inc Thin Client
NetX Develops XP and NT Embedded 
Thin Client Solutions, Easy to Configure, 
Extremely Secure, and Remotely Managed.
Check out our recently updated website at
http://www.netxinc.com
***********************************************
Visit Jim Kenzig of thethin.net at the
Emergent Online Booth #26 at Citrix Iforum 2002!
Register now at:
http://www.citrixiforum.com/registerNow.html
*********************************************** 
For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link.

http://thethin.net/citrixlist.cfm

Other related posts: