[THIN] Re: Upgrading from 10.2 Citrix client is ignoring file security settings in webica.ini

  • From: Jim Kenzig <jkenzig@xxxxxxxxx>
  • To: thin@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 13 Jan 2011 09:52:04 -0500

*Hmm why would Citrix not build that in as an advanced options choice when
installing the client?
**Jim Kenzig
*

On Thu, Jan 13, 2011 at 8:51 AM, Jeremy (J House Consulting) <
jeremy@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:

>  Woops…one number wrong in the article ID J
>
> http://support.citrix.com/article/CTX124921
>
>
>
>
>
> *From:* thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx] *On
> Behalf Of *Dogers
> *Sent:* Thursday, 13 January 2011 9:24 PM
>
> *To:* thin@xxxxxxxxxxxxx
> *Subject:* [THIN] Re: Upgrading from 10.2 Citrix client is ignoring file
> security settings in webica.ini
>
>
>
> Jeremy, are you sure that's the right article number? It appears to be
> about netscaler interface tagging!
>
> Andrew
>
> On 13 Jan 2011 08:04, "Jeremy (J House Consulting)" <
> jeremy@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> > Hey Andy,
> >
> >
> >
> > Have you seen CTX122921?
> >
> >
> >
> > Cheers,
> >
> > Jeremy.
> >
> >
> >
> > From: thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On
> Behalf
> > Of andy mac
> > Sent: Tuesday, 11 January 2011 5:11 PM
> > To: thin@xxxxxxxxxxxxx
> > Subject: [THIN] Re: Upgrading from 10.2 Citrix client is ignoring file
> > security settings in webica.ini
> >
> >
> >
> > No firefox on the affected servers unfortunately. Ive tested the same
> > clients on a couple of servers with just xenapp 5 and a few office apps
> on,
> > and the same thing still happens, but ive installed excatly the same
> clients
> > on a couple of 2003 DC's, and all drive mappings work fine. Im gonna
> > uninstall Citrix from my test server today to see if that makes any
> > difference. I'll post the results either way.
> >
> >
> >
> > Andy
> >
> >
> >
> > _____
> >
> > From: Jim Kenzig <jkenzig@xxxxxxxxx>
> > To: thin@xxxxxxxxxxxxx
> > Sent: Mon, 10 January, 2011 21:54:44
> > Subject: [THIN] Re: Upgrading from 10.2 Citrix client is ignoring file
> > security settings in webica.ini
> >
> > Have you installed Firefox on the servers? I have had severe weirdness if
> FF
> > is installed. Uninstall FF, and try to reinstall the client if that is
> the
> > issue and it should work. You could mess in the registry and just delete
> > the FF keys but the easiest way is to uninstall it completely then
> reinstall
> > it.
> > Jim Kenzig
> > <http://www.kenzig.com/> http://www.kenzig.com
> >
> >
> >
> >
> > On Fri, Jan 7, 2011 at 6:37 AM, andy mac <a_r_mc789@xxxxxxxxx> wrote:
> >
> > Ive got a couple of Windows 2003 servers that im rolling out the new 12.1
> > client to, which is upgrading from the 10.2 client.
> >
> >
> >
> > The 2 servers are logging onto a PS4 farm, and with the 10.2 client, the
> > file security has been working fine. However, after upgrading to the new
> > client, its now totally ignoring the settings in the webica.ini. It now
> > defaults to 'ask permission' but never does, and all the client drive
> > mappings now dont work. Its also the same with the 11.2 client
> >
> >
> >
> > Ive rolled back to the 10.2 client and all works ok. Has anyone had this?
> > the hundreds of client machines ive upgraded so far have been fine, its
> just
> > these 2 w2k3 servers that are having the problem
> >
> >
> >
> > Thanks
> >
> >
> >
> > Andy
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
>

Other related posts: