[THIN] ICA session stop responding

  • From: GATEAU Nicolas <nicolas.gateau@xxxxxxxxxx>
  • To: 'thin2' <thin@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 09 Oct 2002 08:49:59 +0200

Hi all,

W2K, MF 1.8 SP3

I have a big problem with two 16 bits published applications.
When i start them and work, no problem...
If I stop working... 10 min after, application stop responding and the
session should be reset on the server.
ICA connection center show that client send data but the server not...

I try to add parameters in the registry but nothing...
Where can i find explicit parameters for 16 app in Metaframe
If anyone have ideas, thanks

Nicolas



-- Attached file included as plaintext by Ecartis --

Post-scriptum La Poste

Ce message est confidentiel. Sous réserve de tout accord conclu par
écrit entre vous et La Poste, son contenu ne représente en aucun cas un
engagement de la part de La Poste. Toute publication, utilisation ou
diffusion, même partielle, doit être autorisée préalablement. Si vous
n'êtes pas destinataire de ce message, merci d'en avertir immédiatement
l'expéditeur.



**********************************************
This weeks sponsor 99Point9.com
99Point9 helps solve your unresolved technical
server-based questions, issues and incidents.
http://www.99point9.com
***********************************************

For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link.

http://thethin.net/citrixlist.cfm

Other related posts:

  • » [THIN] ICA session stop responding