[THIN] Re: GroupWise 5.5 and Citrix XPe

  • From: "David Nelson" <djn@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <thin@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 2 Oct 2002 12:30:09 -0700

That did the truck....  what's wierd here is the problem was in HKLM, not
HKCU!!!

HKLM\Software\Microsoft\Windows Messaging Subsystem\Applications

GroupWise apparently wants to write something there, but after GW launches
and you jump back into regedt32, there's nothing out there!!!!   Go
configure!!!

Thanks for the help!!!

-- Dave

----- Original Message -----
From: "Paul DeHaan" <wppad@xxxxxxxxx>
To: <thin@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Wednesday, October 02, 2002 11:21 AM
Subject: [THIN] Re: GroupWise 5.5 and Citrix XPe


>
> I've got this working nicely in a Win2k SP2 - MF XPe FR1 - GW 5.5.2
> environment.  It took some work for me though.
>
> As always on a Win2k machine you must install the 2k messaging before
> ever attempting to install the GW client (Novell TID #:  2955774)  After
> installing the app, I ran started it as admin first and logged in with
> no problems.  Tried this as a normal user and received a message stating
> that some GW subsystem failed, and GW was not properly installed.
>
> Fix.  After tracking the problem down with regmon, I found that the
> registry permissions were not allowing normal users to read/write to the
> HKCU\Software\Microsoft\WindowsNT\Current..\Windows Messaging Sub.. and
> HKCU\Software\Novell.  After changing these perms for my default
> profile, all seemed to work.  Your error id different, but is probably
> close to the same cause.
>
> HTH,
> Paul
>
> >>> djn@xxxxxxxxxxxxxxxxxx 10/02/02 12:02PM >>>
> Content-Type: text/plain;
> charset="Windows-1252"
> Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
>
> GlacierOK - this really sucks.....
>
> We use GroupWise 5.5 EP/SP3 and I'm trying to get it to work in
> Citrix.
>
> Cliff Notes version: unless you're in the Administrators or Power Users
> =
> groups, GroupWise begins to open, and quickly exits.  No errors in
> Event =
> Viewer, no errors on the Desktop, nothing!
>
> Has anyone seen this before?  Is there something really stupid I'm =
> missing here?
>
> Environment:
>     Windows 2000 Advanced Server SP3
>     All Windows Updates applied except IE6SP1.
>     MetaFrame XPe FR2
>     All MetaFrame hotfixes applied.
>
> Thanks!
> -- Dave
>
> David J. Nelson, CCEA, CCNP, CCDP, MCSE, MCDBA, MCNE, SCE
> Network Specialist II
> City of Henderson
> 240 Water Street
> Henderson, Nevada 89015
> Tel: 702.565.3851
> Cell: 702.373.2932
> Fax: 702.566.2296
>
>
>
>
>
> -- Binary/unsupported file stripped by Ecartis --
> -- Type: image/jpeg
> -- File: Glacier Bkgrd.jpg
>
>
> **********************************************
> This weeks sponsor 99Point9.com
> 99Point9 helps solve your unresolved technical
> server-based questions, issues and incidents.
> http://www.99point9.com
> ***********************************************
>
> For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or
> set Digest or Vacation mode use the below link.
>
> http://thethin.net/citrixlist.cfm
> **********************************************
> This weeks sponsor 99Point9.com
> 99Point9 helps solve your unresolved technical
> server-based questions, issues and incidents.
> http://www.99point9.com
> ***********************************************
>
> For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or
> set Digest or Vacation mode use the below link.
>
> http://thethin.net/citrixlist.cfm
>

**********************************************
This weeks sponsor 99Point9.com
99Point9 helps solve your unresolved technical
server-based questions, issues and incidents.
http://www.99point9.com
***********************************************

For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link.

http://thethin.net/citrixlist.cfm

Other related posts: