[TechAssist] Re: Zenith B/S PVR5263RK

  • From: "Intrepid Video Support" <support@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 22 Feb 2004 13:12:37 -0500

Dave
From Tech Repair CD:
ZENITH\9-1302-4\NO VIDEO FOR 10 MINUTES-AUDIO OK\\\\BAD CONNECTIONS ON DAUGHTER 
BOARD-LOOK FOR RINGS
AROUND BRIDGE RECT-SEEEP BD\\\\\\\\

Be sure to check the connector with the wire bundle that goes to the 
CRT's...especially pins 1 & 2 that
are hidden behind the support  bracket.

Zenith\9-1302-7\Video inop. powers up/has audio. turn up G2 gives bowed 
screen\\\9-1302-7\R3252 from pin 4
flyback open* Cr3215 shorted\\\\\\\\

Good luck.

Jeff Dougherty
Intrepid Video TV/VCR
263 S Front St
Steelton PA 17113
fax...717-564-4952
www.intrepid-video.com www.tech-repair.net

----- Original Message ----- 
From: "TV Man" <tvman@xxxxxxxxxxxxxxx>
To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Sunday, February 22, 2004 12:46 PM
Subject: [TechAssist] Re: Zenith B/S PVR5263RK


Check R3243 is good resoldered stand up board on sweep module still no
filaments with anode out of splitter I have HV. Can't check for HV on CRTs
because there seal. If splitter is bad do you lose filaments? Thanks, Dave
TV Man
Inverness, Fl.
----- Original Message ----- 
From: "Ron Miller d.b.a. Country TV" <rlmbkm@xxxxxxxxxx>
To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, February 20, 2004 4:12 PM
Subject: [TechAssist] Re: Zenith B/S PVR5263RK


> He says the set has HV no filament voltage the tubes should have glowing
> filaments with the anode lead removed from splitter and put into a glass
> container.
>  If NO filaments at this point IT'S not the splitter.Repair the Filament
> circuit.
> Country TV
> Ron Miller
> Inez, TX. 77968
>
> ----- Original Message ----- 
> From: "armando guerra" <birdie@xxxxxxxxxxxxx>
> To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
> Sent: Friday, February 20, 2004 5:35 PM
> Subject: [TechAssist] Re: Zenith B/S PVR5263RK
>
>
> > If you remove the lead coming off the flyback into the H.V. divider and
> you have high voltage there, then the divider\splitter is bad.Very common
> failure.
> > Mando
> > Birdie's TV & Electronics
> > Casa  GRande, AZ
> >
> > TV Man wrote:
> >
> > > Unit has sound no picture. The filaments don't light up. I have HV
> coming out of the flyback. How do you check the HV on each tube? They seem
> to be sealed. I'm guessing the focus block is bad, but before I order one
I
> wanted to get some input. Thanks, Dave
> > > TV Man
> > > Inverness, Fl.
> > >
> >
>
> --------------------------------------------------------------------------
> ---
> > > Lost Password:
> > > http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
> > > Email Archives:
> > > //www.freelists.org/archives/techassist/
> >
> >
>
> --------------------------------------------------------------------------
> ---
> > Lost Password:
> > http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
> > Email Archives:
> > //www.freelists.org/archives/techassist/
> >
> >
>
>
>
> --------------------------------------------------------------------------
---
> Lost Password:
> http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
> Email Archives:
> //www.freelists.org/archives/techassist/


-----------------------------------------------------------------------------
Lost Password:
http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
Email Archives:
//www.freelists.org/archives/techassist/




-----------------------------------------------------------------------------
Lost Password:
http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
Email Archives:
//www.freelists.org/archives/techassist/

Other related posts: