[TechAssist] Re: Tecnics SUV95 stereo reciever/amp no sound, need NLA IC source

  • From: "Terry H." <tvdoc@xxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 10 Feb 2004 16:48:39 -0600

Check MCM. They did have it a few months ago albeit spendy. Was around
54.00. Also, while you have it apart changing the SVI, check and resolder
the input and output area for the 5volt regulator. Known for intermittent
operation.
Terry H.
The TV Shop
Gonzales, Tx

----- Original Message -----
From: "Phil Bader" <tjanphyl@xxxxxxxxxxxxxxx>
To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Tuesday, February 10, 2004 4:28 PM
Subject: [TechAssist] Tecnics SUV95 stereo reciever/amp no sound, need NLA
IC source


>
> Customer said no sound to speakers or to the head phones.
> This reciever uses one very big stereo power IC bolted to an even bigger
> heat sink!
> part# is: SVI 3105A.
> Tritronics shows it as NLA, as does Vance Baldwin.
> Is there other sources, and Mine has the "A" suffix at end. Are there
> subs? does a -B,etc work?
> Thanks,
> Phil Bader
>
> --
>
> Philip Bader
> Jan Phyl TV Inc. (estab. 1976)
> 3420 Recker Hwy. Winter Haven, Fl. 33880
> Fax (863) 299-8821
> email: tjanphyl@xxxxxxxxxxxxxxx
>
>
>
>
> --------------------------------------------------------------------------
---
> Lost Password:
> http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
> Email Archives:
> //www.freelists.org/archives/techassist/
>
> [Scanned by AwesomeNet Anti-Virus]
>
>
> [Scanned by AwesomeNet Anti-Virus]
>
>


[Scanned by AwesomeNet Anti-Virus]


-----------------------------------------------------------------------------
Lost Password:
http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
Email Archives:
//www.freelists.org/archives/techassist/

Other related posts: