[TechAssist] Sony KV32XBR250 fixed dead set, now H. sync trouble?

  • From: Phil Bader <tjanphyl@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "techassist@xxxxxxxxxxxxx" <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 03 Feb 2004 09:30:22 -0500

Originally dead. HOT shorted. Per tech assist Sony ,replaced HOT and
fly.
Now unit powers up and works, except  the picture will get a bend, or
may slide sideways like a horizontal sync issue.
Fulton Radio said to check R580,R551,R543,R546,R547,R549,
C545, C507,C509.
The tech located and checked R549 (4.7K) and was up in value. Changing
greatly improved the symptom.
Not sure what other listed parts the tech checked.
Is a specific part that is a known failure?
(Assisting another shop.)
Phil Bader

--

Philip Bader
Jan Phyl TV Inc. (estab. 1976)
3420 Recker Hwy. Winter Haven, Fl. 33880
Fax (863) 299-8821
email: tjanphyl@xxxxxxxxxxxxxxx



-----------------------------------------------------------------------------
Jokes, complaints, off topics, general chat. Everything other than repair 
help problems can be found at this new list. No archives and posts will not 
be found on Google or any other engine!To remove or join, click: 
mailto:ecartis@xxxxxxxxxxxxxxx?subject=subscribe%20chat 
Send to the list at chat@xxxxxxxxxxxxxxx once subscribed.
-----------------------------------------------------------------------------
Lost Password:
http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
Email Archives:
//www.freelists.org/archives/techassist/

Other related posts: