[SKRIVA] Tävlingen och jurun

  • From: Eva Florén <eva.floren@xxxxxxxxxxx>
  • To: skriva@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 08 Apr 2009 19:58:23 +0200

Ahrvid Engholm skrev:
 Man kan börja bidra till Stora novelltävlingen redan nu. Bidrag sänds till mig. Deadline 
31/8. Frivilliga till *juryn* efterlyses. (Jag skall fråga runt också.)
_________________________________________________________________

Dilemma kan man verkligen påstå. Jag vill ju delta i tävlingen... om inte annat än för att just delta! (enligt min egen devis - Bättre ställa upp än att aldrig våga spänna den däringa beramade bågen)

Så jury-deltagande känns som helt omöjligt. Gah, men samtidigt önskar jag att jag kan ställa upp som Jury, just för att hjälpa den delen av tävlingen också.

Men om sanningen ska fram är jag ju fortfarande en medioker skribent och kan inte riktigt se missarna i andras verk - respektive göra andra ledsna, så jag är självskrivet inte ett bra kort som jurymedlem. :)

Nå, dags att göra slag i saken och börja skriva på lediga stunder igen. :) En novell är ju snabbare att slänga ihop, men svårare att få bra än en roman (missförstå mig rätt, jag är babblig i skrift så jag tenderar att gilla det stora formatet på grund av att det är lättare att gömma darlings som man inte vill döda i det - novellens anspråklöshet är fasen så mycket svårare att bemästra).

Eva
-----
SKRIVA - sf, fantasy och skräck  *  Äldsta svenska skrivarlistan
grundad 1997 * Info http://www.skriva.bravewriting.com eller skriva- request@xxxxxxxxxxxxx för listkommandon (ex subject: subscribe).

Other related posts:

  • » [SKRIVA] Tävlingen och jurun - Eva Florén