[pskmail] Re: problem with USER= in retrieving mail

  • From: Rein Couperus <rein@xxxxxxxxxxxx>
  • To: pskmail@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Sat, 07 Apr 2007 14:57:38 +0200

It works with my gmail account...

Rein

> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: pskmail@xxxxxxxxxxxxx
> Gesendet: 07.04.07 14:55:16
> An: pskmail@xxxxxxxxxxxxx
> Betreff: [pskmail] Re: problem with USER= in retrieving mail


> Hi Rein,
> 
> I just installed the rflinkserver.pl in the server and tried both 
> fieldstonefarms@xxxxxxx and fred@xxxxxxxxxxxx The @domain is not getting 
> stripped off any longer but I am still getting the same error from 
> POP3Client.pm.
> 
> I notice that the error also occurs when the client first connects to 
> the server, before any QTC is requested.
> 
> I'm heading to a ham club meeting and I'll test some more when I get back.
> 
> Thanks for your quick help!
> 
> 73,
> Fred - wb5con
> 
> Rein Couperus wrote:
> > Just sent you a test version which does not strip the @mail address to your 
> > private mail address... 
> >
> > 73,
> >
> > Rein PA0R
> >
> >   
> >> Hi Rein,
> >>
> >> I did see your welcome message on the laptop screen :>)
> >>
> >> Unfortunately, the pskmail server is stripping off the @xxx.xxx from the 
> >> user name. So, it will not authenticate properly with the pop3 server.
> >>
> >> This is the same problem I have with my fred@xxxxxxxxxxx mail account. I 
> >> have just been using a different account that uses a 'normal' user name.
> >>
> >> If the server would pass the whole user name, I believe the problem 
> >> would be solved for his and my mail accounts.
> >>
> >>     
> 
> 
> 
> 

-- 
http://pa0r.blogspirit.com

Other related posts: