[project1dev] Re: Project1 - SVN Update 142

  • From: Alan Wolfe <alan.wolfe@xxxxxxxxx>
  • To: project1dev@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 19 May 2009 17:33:32 -0700

i think kent had to run out, and i dunno cause i havent been able to check
it out yet (still at work) :P

On Tue, May 19, 2009 at 5:32 PM, Nick Klotz <roracsenshi@xxxxxxxxx> wrote:

> I have not been able to figure it out yet either.
>
>
>
>
>
>
> On Tue, May 19, 2009 at 7:19 PM, Chris Riccobono <crysalim@xxxxxxxxx>wrote:
>
>> I'm trying to see what's wrong in the script for mob 5 but I can't
>> notice it, can you tell me?
>>
>> On Tue, May 19, 2009 at 4:58 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx> wrote:
>> > found it. mob 5 is broken. dont have time to fix it though.
>> >
>> > On Tue, May 19, 2009 at 4:52 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>
>> wrote:
>> >>
>> >> I'm betting its just a typo on the cavemap. I'm looking but not finding
>> >> anything
>> >>
>> >> On Tue, May 19, 2009 at 4:51 PM, Nick Klotz <roracsenshi@xxxxxxxxx>
>> wrote:
>> >>>
>> >>> Would definitely beneficial to find the root cause of the problem,
>> incase
>> >>> something like this happens again.
>> >>>
>> >>>
>> >>>
>> >>> On Tue, May 19, 2009 at 6:49 PM, Alan Wolfe <alan.wolfe@xxxxxxxxx>
>> wrote:
>> >>>>
>> >>>> hey if you right click your file you should be able to diff it
>> against
>> >>>> whats up on the server
>> >>>>
>> >>>> maybe you can see anything sticking out that might be causing a
>> problem?
>> >>>> (like 2 points being the exact same or something weird like that)
>> >>>>
>> >>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:48 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>
>> >>>> wrote:
>> >>>>>
>> >>>>> I'm gonna undo Chris's cavemap update. I have found that my problem
>> >>>>> goes away if I use a previous version.
>> >>>>>
>> >>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:45 PM, Nick Klotz <roracsenshi@xxxxxxxxx>
>> >>>>> wrote:
>> >>>>>>
>> >>>>>> My game loads!  But on trying to enter the cave map; it now takes
>> ~90
>> >>>>>> seconds to load. Once loaded I get 1.21 to 1.50 FPS.
>> >>>>>>
>> >>>>>>
>> >>>>>>
>> >>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 6:35 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>
>> >>>>>> wrote:
>> >>>>>>>
>> >>>>>>> Damn same problem
>> >>>>>>>
>> >>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:20 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx
>> >
>> >>>>>>> wrote:
>> >>>>>>>>
>> >>>>>>>> Tortoise was telling me that everything was good. I just deleted
>> the
>> >>>>>>>> whole folder and im re getting it now
>> >>>>>>>>
>> >>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:11 PM, Alan Wolfe <
>> alan.wolfe@xxxxxxxxx>
>> >>>>>>>> wrote:
>> >>>>>>>>>
>> >>>>>>>>> it could be a bad merge if you have local changes that aren't
>> >>>>>>>>> checked in maybe :/
>> >>>>>>>>>
>> >>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:10 PM, Alan Wolfe <
>> alan.wolfe@xxxxxxxxx>
>> >>>>>>>>> wrote:
>> >>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>> yeah let me know kent if re-downloading it solves it Kent
>> >>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:03 PM, Kent Petersen <
>> kentkmp@xxxxxxxxx>
>> >>>>>>>>>> wrote:
>> >>>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>>> May be a tortoise bug as well. I'll probly redownload the
>> whole
>> >>>>>>>>>>> game if no one has the same problem
>> >>>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:00 PM, Chris Riccobono
>> >>>>>>>>>>> <crysalim@xxxxxxxxx> wrote:
>> >>>>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>>>> I can't replicate it - I downloaded the entire distro to a
>> new
>> >>>>>>>>>>>> folder
>> >>>>>>>>>>>> in case, and it works for me.. do you have any thoughts Alan?
>> >>>>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 3:53 PM, Kent Petersen
>> >>>>>>>>>>>> <kentkmp@xxxxxxxxx> wrote:
>> >>>>>>>>>>>> > maybe its just me. i get an inverse matrix error.
>> >>>>>>>>>>>> >
>> >>>>>>>>>>>> > On Tue, May 19, 2009 at 3:41 PM, Chris Riccobono
>> >>>>>>>>>>>> > <crysalim@xxxxxxxxx> wrote:
>> >>>>>>>>>>>> >>
>> >>>>>>>>>>>> >> Also I changed 4 of the first 5 enemies, misleading change
>> >>>>>>>>>>>> >> notes :P
>> >>>>>>>>>>>> >>
>> >>>>>>>>>>>> >> On Tue, May 19, 2009 at 3:38 PM, Chris Riccobono
>> >>>>>>>>>>>> >> <crysalim@xxxxxxxxx>
>> >>>>>>>>>>>> >> wrote:
>> >>>>>>>>>>>> >> > Do you mean it takes a long time to load?  Because it
>> does
>> >>>>>>>>>>>> >> > that for me
>> >>>>>>>>>>>> >> > too.  It does work on my system.  What happens when you
>> >>>>>>>>>>>> >> > load it?
>> >>>>>>>>>>>> >> >
>> >>>>>>>>>>>> >> > On Tue, May 19, 2009 at 3:30 PM, Kent Petersen
>> >>>>>>>>>>>> >> > <kentkmp@xxxxxxxxx>
>> >>>>>>>>>>>> >> > wrote:
>> >>>>>>>>>>>> >> >> Have you tested it? It does not seem to work for me.
>> >>>>>>>>>>>> >> >>
>> >>>>>>>>>>>> >> >> On Tue, May 19, 2009 at 3:22 PM, Chris Riccobono
>> >>>>>>>>>>>> >> >> <crysalim@xxxxxxxxx>
>> >>>>>>>>>>>> >> >> wrote:
>> >>>>>>>>>>>> >> >>>
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> I think trying to make the paths look more realistic
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> might not be
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> possible, so making them more complex so players can't
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> predict them
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> might be the way to go.
>> >>>>>>>>>>>> >> >>>
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> On Tue, May 19, 2009 at 3:21 PM, Apache User
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> <dhapache@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> > User:crysalim
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> > Message: Changes to the paths of 3 of the first 4
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> > enemies
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> > <Files Changed>
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> > U   Scripts/Maps/cavemap.lua
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
>> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
>> >>>>>>>>>>>> >> >>>
>> >>>>>>>>>>>> >> >>
>> >>>>>>>>>>>> >> >>
>> >>>>>>>>>>>> >> >
>> >>>>>>>>>>>> >>
>> >>>>>>>>>>>> >
>> >>>>>>>>>>>> >
>> >>>>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>>
>> >>>>>>>>>
>> >>>>>>>>
>> >>>>>>>
>> >>>>>>
>> >>>>>
>> >>>>
>> >>>
>> >>
>> >
>> >
>>
>>
>

Other related posts: