[project1dev] Re: Project1 - SVN Update 142

  • From: Nick Klotz <roracsenshi@xxxxxxxxx>
  • To: project1dev@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 19 May 2009 19:32:15 -0500

I have not been able to figure it out yet either.





On Tue, May 19, 2009 at 7:19 PM, Chris Riccobono <crysalim@xxxxxxxxx> wrote:

> I'm trying to see what's wrong in the script for mob 5 but I can't
> notice it, can you tell me?
>
> On Tue, May 19, 2009 at 4:58 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx> wrote:
> > found it. mob 5 is broken. dont have time to fix it though.
> >
> > On Tue, May 19, 2009 at 4:52 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>
> wrote:
> >>
> >> I'm betting its just a typo on the cavemap. I'm looking but not finding
> >> anything
> >>
> >> On Tue, May 19, 2009 at 4:51 PM, Nick Klotz <roracsenshi@xxxxxxxxx>
> wrote:
> >>>
> >>> Would definitely beneficial to find the root cause of the problem,
> incase
> >>> something like this happens again.
> >>>
> >>>
> >>>
> >>> On Tue, May 19, 2009 at 6:49 PM, Alan Wolfe <alan.wolfe@xxxxxxxxx>
> wrote:
> >>>>
> >>>> hey if you right click your file you should be able to diff it against
> >>>> whats up on the server
> >>>>
> >>>> maybe you can see anything sticking out that might be causing a
> problem?
> >>>> (like 2 points being the exact same or something weird like that)
> >>>>
> >>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:48 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>
> >>>> wrote:
> >>>>>
> >>>>> I'm gonna undo Chris's cavemap update. I have found that my problem
> >>>>> goes away if I use a previous version.
> >>>>>
> >>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:45 PM, Nick Klotz <roracsenshi@xxxxxxxxx>
> >>>>> wrote:
> >>>>>>
> >>>>>> My game loads!  But on trying to enter the cave map; it now takes
> ~90
> >>>>>> seconds to load. Once loaded I get 1.21 to 1.50 FPS.
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 6:35 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>
> >>>>>> wrote:
> >>>>>>>
> >>>>>>> Damn same problem
> >>>>>>>
> >>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:20 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>
> >>>>>>> wrote:
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> Tortoise was telling me that everything was good. I just deleted
> the
> >>>>>>>> whole folder and im re getting it now
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:11 PM, Alan Wolfe <alan.wolfe@xxxxxxxxx
> >
> >>>>>>>> wrote:
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> it could be a bad merge if you have local changes that aren't
> >>>>>>>>> checked in maybe :/
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:10 PM, Alan Wolfe <
> alan.wolfe@xxxxxxxxx>
> >>>>>>>>> wrote:
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> yeah let me know kent if re-downloading it solves it Kent
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:03 PM, Kent Petersen <
> kentkmp@xxxxxxxxx>
> >>>>>>>>>> wrote:
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> May be a tortoise bug as well. I'll probly redownload the whole
> >>>>>>>>>>> game if no one has the same problem
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:00 PM, Chris Riccobono
> >>>>>>>>>>> <crysalim@xxxxxxxxx> wrote:
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>> I can't replicate it - I downloaded the entire distro to a new
> >>>>>>>>>>>> folder
> >>>>>>>>>>>> in case, and it works for me.. do you have any thoughts Alan?
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 3:53 PM, Kent Petersen
> >>>>>>>>>>>> <kentkmp@xxxxxxxxx> wrote:
> >>>>>>>>>>>> > maybe its just me. i get an inverse matrix error.
> >>>>>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>>>> > On Tue, May 19, 2009 at 3:41 PM, Chris Riccobono
> >>>>>>>>>>>> > <crysalim@xxxxxxxxx> wrote:
> >>>>>>>>>>>> >>
> >>>>>>>>>>>> >> Also I changed 4 of the first 5 enemies, misleading change
> >>>>>>>>>>>> >> notes :P
> >>>>>>>>>>>> >>
> >>>>>>>>>>>> >> On Tue, May 19, 2009 at 3:38 PM, Chris Riccobono
> >>>>>>>>>>>> >> <crysalim@xxxxxxxxx>
> >>>>>>>>>>>> >> wrote:
> >>>>>>>>>>>> >> > Do you mean it takes a long time to load?  Because it
> does
> >>>>>>>>>>>> >> > that for me
> >>>>>>>>>>>> >> > too.  It does work on my system.  What happens when you
> >>>>>>>>>>>> >> > load it?
> >>>>>>>>>>>> >> >
> >>>>>>>>>>>> >> > On Tue, May 19, 2009 at 3:30 PM, Kent Petersen
> >>>>>>>>>>>> >> > <kentkmp@xxxxxxxxx>
> >>>>>>>>>>>> >> > wrote:
> >>>>>>>>>>>> >> >> Have you tested it? It does not seem to work for me.
> >>>>>>>>>>>> >> >>
> >>>>>>>>>>>> >> >> On Tue, May 19, 2009 at 3:22 PM, Chris Riccobono
> >>>>>>>>>>>> >> >> <crysalim@xxxxxxxxx>
> >>>>>>>>>>>> >> >> wrote:
> >>>>>>>>>>>> >> >>>
> >>>>>>>>>>>> >> >>> I think trying to make the paths look more realistic
> >>>>>>>>>>>> >> >>> might not be
> >>>>>>>>>>>> >> >>> possible, so making them more complex so players can't
> >>>>>>>>>>>> >> >>> predict them
> >>>>>>>>>>>> >> >>> might be the way to go.
> >>>>>>>>>>>> >> >>>
> >>>>>>>>>>>> >> >>> On Tue, May 19, 2009 at 3:21 PM, Apache User
> >>>>>>>>>>>> >> >>> <dhapache@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> >>>>>>>>>>>> >> >>> > User:crysalim
> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
> >>>>>>>>>>>> >> >>> > Message: Changes to the paths of 3 of the first 4
> >>>>>>>>>>>> >> >>> > enemies
> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
> >>>>>>>>>>>> >> >>> > <Files Changed>
> >>>>>>>>>>>> >> >>> > U   Scripts/Maps/cavemap.lua
> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
> >>>>>>>>>>>> >> >>> >
> >>>>>>>>>>>> >> >>>
> >>>>>>>>>>>> >> >>
> >>>>>>>>>>>> >> >>
> >>>>>>>>>>>> >> >
> >>>>>>>>>>>> >>
> >>>>>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>
> >>>>
> >>>
> >>
> >
> >
>
>

Other related posts: