[project1dev] Re: Project1 - SVN Update 142

  • From: Nick Klotz <roracsenshi@xxxxxxxxx>
  • To: project1dev@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 19 May 2009 18:51:54 -0500

Would definitely beneficial to find the root cause of the problem, incase
something like this happens again.



On Tue, May 19, 2009 at 6:49 PM, Alan Wolfe <alan.wolfe@xxxxxxxxx> wrote:

> hey if you right click your file you should be able to diff it against
> whats up on the server
>
> maybe you can see anything sticking out that might be causing a problem?
> (like 2 points being the exact same or something weird like that)
>
> On Tue, May 19, 2009 at 4:48 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx> wrote:
>
>> I'm gonna undo Chris's cavemap update. I have found that my problem goes
>> away if I use a previous version.
>>
>>
>> On Tue, May 19, 2009 at 4:45 PM, Nick Klotz <roracsenshi@xxxxxxxxx>wrote:
>>
>>> My game loads!  But on trying to enter the cave map; it now takes ~90
>>> seconds to load. Once loaded I get 1.21 to 1.50 FPS.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> On Tue, May 19, 2009 at 6:35 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>wrote:
>>>
>>>> Damn same problem
>>>>
>>>>
>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:20 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>wrote:
>>>>
>>>>> Tortoise was telling me that everything was good. I just deleted the
>>>>> whole folder and im re getting it now
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:11 PM, Alan Wolfe <alan.wolfe@xxxxxxxxx>wrote:
>>>>>
>>>>>> it could be a bad merge if you have local changes that aren't checked
>>>>>> in maybe :/
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:10 PM, Alan Wolfe <alan.wolfe@xxxxxxxxx>wrote:
>>>>>>
>>>>>>> yeah let me know kent if re-downloading it solves it Kent
>>>>>>>
>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:03 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> May be a tortoise bug as well. I'll probly redownload the whole game
>>>>>>>> if no one has the same problem
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 4:00 PM, Chris Riccobono <
>>>>>>>> crysalim@xxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> I can't replicate it - I downloaded the entire distro to a new
>>>>>>>>> folder
>>>>>>>>> in case, and it works for me.. do you have any thoughts Alan?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Tue, May 19, 2009 at 3:53 PM, Kent Petersen <kentkmp@xxxxxxxxx>
>>>>>>>>> wrote:
>>>>>>>>> > maybe its just me. i get an inverse matrix error.
>>>>>>>>> >
>>>>>>>>> > On Tue, May 19, 2009 at 3:41 PM, Chris Riccobono <
>>>>>>>>> crysalim@xxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>> >>
>>>>>>>>> >> Also I changed 4 of the first 5 enemies, misleading change notes
>>>>>>>>> :P
>>>>>>>>> >>
>>>>>>>>> >> On Tue, May 19, 2009 at 3:38 PM, Chris Riccobono <
>>>>>>>>> crysalim@xxxxxxxxx>
>>>>>>>>> >> wrote:
>>>>>>>>> >> > Do you mean it takes a long time to load?  Because it does
>>>>>>>>> that for me
>>>>>>>>> >> > too.  It does work on my system.  What happens when you load
>>>>>>>>> it?
>>>>>>>>> >> >
>>>>>>>>> >> > On Tue, May 19, 2009 at 3:30 PM, Kent Petersen <
>>>>>>>>> kentkmp@xxxxxxxxx>
>>>>>>>>> >> > wrote:
>>>>>>>>> >> >> Have you tested it? It does not seem to work for me.
>>>>>>>>> >> >>
>>>>>>>>> >> >> On Tue, May 19, 2009 at 3:22 PM, Chris Riccobono <
>>>>>>>>> crysalim@xxxxxxxxx>
>>>>>>>>> >> >> wrote:
>>>>>>>>> >> >>>
>>>>>>>>> >> >>> I think trying to make the paths look more realistic might
>>>>>>>>> not be
>>>>>>>>> >> >>> possible, so making them more complex so players can't
>>>>>>>>> predict them
>>>>>>>>> >> >>> might be the way to go.
>>>>>>>>> >> >>>
>>>>>>>>> >> >>> On Tue, May 19, 2009 at 3:21 PM, Apache User
>>>>>>>>> >> >>> <dhapache@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>> >> >>> > User:crysalim
>>>>>>>>> >> >>> >
>>>>>>>>> >> >>> > Message: Changes to the paths of 3 of the first 4 enemies
>>>>>>>>> >> >>> >
>>>>>>>>> >> >>> > <Files Changed>
>>>>>>>>> >> >>> > U   Scripts/Maps/cavemap.lua
>>>>>>>>> >> >>> >
>>>>>>>>> >> >>> >
>>>>>>>>> >> >>> >
>>>>>>>>> >> >>>
>>>>>>>>> >> >>
>>>>>>>>> >> >>
>>>>>>>>> >> >
>>>>>>>>> >>
>>>>>>>>> >
>>>>>>>>> >
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

Other related posts: