[photodesk] Re: Text tool doesn't work

  • From: Chris Terran <chris.terranova@xxxxxxxxxxxx>
  • To: photodesk@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 24 Sep 2006 20:43:54 +0100

In message <1295866b4e.ricp@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
          Richard Porter <ricp@xxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:

> On 24 Sep 2006 David J. Ruck wrote:
> 
> > On 24 Sep 2006 Richard Porter <ricp@xxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> >> On 24 Sep 2006 David J. Ruck wrote:
> >> > On 24 Sep 2006 Richard Porter <ricp@xxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> >>>> I have Photodesk 3.04. Since increasing RAM on the Kinetic card from 64MB
> >>>> to 128MB and upgrading from RO 4.04 to 4.39 (Adjust 1i2) the text tool in
> >>>> Photodesk no longer works.
> >>> 
> >>> Photodesk has a problem with working in the higher address dynamic areas
> >>
> >> Thanks, but unfortunately it makes no difference. Pd is running in low
> >> memory.
> > 
> > Well to completely emiminate memory size issues, put a link over the 
> > Kinetics
> > 3rd set of pins from the right (IIRC) to disable its onboard memory and have
> > it behave like a standard StrongARM card.
> 
> That would leave me with only 2MB! The other 128MB is a SODIMM on the 
> Kinetic card. I might have to get the A5000 out of hibernation!

Before trying this, it might be worth eliminating SpecialFX from the
equation. Can you try removing it temporarily and rebooting?

Best, Chris

-- 
*** Chris & Lee's Photodesk tutorials, tips and resources
*** http://www.photodesk.iconbar.com *** New tiles!
Latest: Rainbow supernumaries at http://www.roast.iconbar.com

Other related posts: