[lanse] Re: Help! problems with soltek SL-75DRV5 & radion 8500le

  • From: "Michael Knowles" <Michael@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <list@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 7 May 2002 09:15:35 +0100

Well, short of buying a new monitor, no. :-)

Anyway, they're pretty cheap nowadays, go treat yourself!!  (sorry not to be
too much help!)

----- Original Message -----
From: "Jason Halls" <jason@xxxxxxxxxxx>
To: <list@xxxxxxxxxxx>
Sent: Sunday, May 05, 2002 7:30 PM
Subject: [lanse] Re: Help! problems with soltek SL-75DRV5 & radion 8500le


>
> Michael!
>
> You seem to be right. Other monitors are OK!
>
> The monitor is a belina 15"
>
> It just turns off bizzare. . . . . .  any suggestions
>
> I have tryed different drivers. I have disabled powersave things.
>
> Dunno what else to do. . .
>
> Jason
>
> -----Original Message-----
> From: list@xxxxxxxxxxx [mailto:list@xxxxxxxxxxx]On Behalf Of Michael
> Knowles
> Sent: 05 May 2002 17:27
> To: list@xxxxxxxxxxx
> Subject: [lanse] Re: Help! problems with soltek SL-75DRV5 & radion
> 8500le
>
>
>
> Sounds like there may be a conflict which is enabling the VESA power-save
> state of the monitor.
>
> - Can you try a different monitor?  Does it turn off with monitors that
> don't have power-saving abilities?  (some early Dell monitors used to be
> able to have power-save switchable on the rear)
>
> - Have you tried updated video drivers?  It could be a strange external
> event that's triggering the card to think it's supposed to be in
power-save
> mode?
>
> - Have you set the refresh rate too high?
>
> ???
>
> ----- Original Message -----
> From: "Jason Halls" <jason@xxxxxxxxxxx>
> To: <list@xxxxxxxxxxx>
> Sent: Sunday, May 05, 2002 5:05 PM
> Subject: [lanse] Help! problems with soltek SL-75DRV5 & radion 8500le
>
>
> > Hi I've got a problem with a solteck  SL-75DRV5 and a radion 8500 Le
> >
> > Whenever i try and run a fullscreen 3D application (opengl or d3d) the
> > monitor turns off. . . .
> >
> > I've updated the drivers. . . (via, dx8.1 & radion) bit to no avail.
I've
> > tryed it on XP and 98 - same thing.
> >
> > The motherboard is new - and untested. The radion is working and tested.
> >
> > Any suggestions?
> >
> > jason
> >
> >
> >
> >
> >
>
>
>
>
>
>



Other related posts: