Re: jaws not behaving properly on restart or hibernate mode on laptop

  • From: "John Fioravanti" <fioresq1@xxxxxxxxxxx>
  • To: <jfw@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 2 Aug 2010 19:35:11 -0400

Thanks for your thoughts; however, do you have any idea Why this problem should 
occur simply with a restart as well? 
John
  ----- Original Message ----- 
  From: Bill White 
  To: jfw@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Monday, August 02, 2010 7:31 PM
  Subject: Re: jaws not behaving properly on restart or hibernate mode on laptop


  I'm not an expert, but it sounds as if something is not being stored properly 
when you go into and exit from hybernate mode.

  Incidentally, Freedom Scientific does not recommend using either stand-by or 
hybernate mode with JAWS.
  Bill White billwhite92701@xxxxxxxxxxxxxx
    ----- Original Message ----- 
    From: John Fioravanti 
    To: jfw@xxxxxxxxxxxxx 
    Sent: Monday, August 02, 2010 3:13 PM
    Subject: jaws not behaving properly on restart or hibernate mode on laptop


    Hi: I am using jaws 10 on a toshiba laptop with xp pro. Recently I noticed 
that when I restart the laptop computer or come out of hibernate mode, the 
cursors (down and up arrows) in jaws are not behaving properly. In otherwords, 
e.g., when I go to date and time and move down to read the time setting, for 
instance, it does not read. Also, in word perfect 8, the cursors read a blank, 
although if I go one character at a time to the left it will read the letter. 
    Interestingly, when I shut down and turn the computer back on, everything 
works fine. Any ideas? Thanks in advance. John Fioravanti 

Other related posts: