Problem Installing JfW 6.0

  • From: "Jerry Berrier" <jerry.berrier@xxxxxxxxxxx>
  • To: "Jfw@Freelists. Org" <jfw@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 6 Mar 2005 18:59:09 -0500

I have two PC's, both running Windows XP Home, SP2.
When I tried to install the ILM version of Jaws 6.0 on my Gateway desktop, I
hear the JAWS intro message and the sound of waves, but then it says it's
installing a modem driver.  I actually thought they had placed the wrong
install file on the CD, but then I went and installed it on my HP laptop,
and it ran just fine.  No problem installing or activating it.
I went back to my desktop PC and started unloading things, but no luck when
I tried installing again.  I then went to msconfig and into diagnostic mode,
which of course kills the sound card.  I got sighted assistance and tried
the CD again.  Exactly the same results.
 
Anybody had this problem and solved it?  If so, I'd love to hear how.
 
Thanks.
 
 
Jerry Berrier
108 Bumble Bee Circle

Shrewsbury, MA 01545-3215

Home: 508-845-9944

Cell: 508-735-4420

E-mail: jerry.berrier@xxxxxxxxxxx

Web: http://www.townisp.com/~jerry.berrier


 

 

--
To post a message to the list, send it to jfw@xxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe from this mailing list, send a message to 
jfw-request@xxxxxxxxxxxxx with the word unsubscribe in the subject line.
Archives located at: http://www.freelists.org/archives/jfw

If you have any concerns about the list, post received from the list, or the 
way the list is being run, do not post them to the list. Rather contact the 
list owner at jfw-admins@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: