Re: Lots of blank virtual buffers in IE 7 with JAWS 7.1 and 8.0.

  • From: "Vicky Collins" <v-collins@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: <jfw@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 13 Jan 2007 13:21:55 -0500

I've had pages come up that have appeared to be blank using Jaws 8.0 and IE
7.0.  However, when I've used the Jaws cursor, I was able to read part of
the page, use the mouse left click to activate one of the links, and then
the page behaved properly after that.
Vicky Collins
v-collins@xxxxxxxxxxxxx

----- Original Message ----- 
From: "Darrell Shandrow" <nu7i@xxxxxxxxxxxxx>
To: <jfw@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Saturday, January 13, 2007 12:54 PM
Subject: Lots of blank virtual buffers in IE 7 with JAWS 7.1 and 8.0.


Hello Everyone,

I have been noticing more and more frequent instances where web pages pulled
up in IE 7 using either JAWS 7.1 or 8.0 have completely blank virtual
buffers.  It is necessary to close and reload the browser window.  Further,
this problem increases in frequency the longer JAWS is running.  The problem
goes away for awhile after JAWS has been closed and restarted, then recurs
soon after.

Anyone else experiencing this issue?


--
JFW related links:
JFW homepage: http://www.freedomscientific.com/
Scripting mailing list: 
http://lists.the-jdh.com/listinfo.cgi/scriptography-the-jdh.com
JFW List instructions:
To post a message to the list, send it to jfw@xxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe from this mailing list, send a message to 
jfw-request@xxxxxxxxxxxxx with the word unsubscribe in the subject line.
Archives located at: http://www.freelists.org/archives/jfw

If you have any concerns about the list, post received from the list, or the 
way the list is being run, do not post them to the list. Rather contact the 
list owner at jfw-admins@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: