Re: A Baffling Question

  • From: "Roger Levine" <rlstation@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: <jfw@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 29 Feb 2008 10:30:48 -0800

Hi,
Try to fix this by unplugging your modem for a minute or so. This seems to 
clear the buffers. I have had good luck by doing this.
Good Luck 
  ----- Original Message ----- 
  From: Jim 
  To: jfw@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Friday, February 29, 2008 9:59 AM
  Subject: A Baffling Question


  Hello everyone,

  I've got a duzy for you.  I really hope someone has an answer.

  As of Wednesday night, I have had the strangest thing happening with my 
computer and the internet.  When I'm at home, it will connect online, as usual. 
 It will let me go to Google and a few websites, and I can use Outlook Express 
to get my e-mail.  However, all of the websites I try and access on a regular 
basis weren't opening.  It would say that Internet Explorer couldn't access 
that page or something to that effect.  I figured I could go to these page via 
google, since I was able to connect to Google.  However, when I'd hit enter on 
one of the links, it would tell me that the page couldn't be accessed.  The 
next day, I figured I'd try this same thing at work.   So, I brought my laptop 
to my office and was able to connect wirelessly just fine.  I ran some of the 
same websites, without doing any change whatsoever, and everything ran as it 
always has run.  I went back home that night and tried going onto some of these 
sites again, and the same problem was happening as the previous night.  

  This is the strangest thing I've seen yet, because it's as if it knows when I 
get home and goes into restriction mode or something to that effect.  What is 
going on, and how do I fix it?

  Now, I did try doing some things, such as going to internet options and 
deleting all of my cookies and internet files and such.  That still didn't 
work.  I have no idea what else to do.

  I'm elsewhere this morning and am using my computer, and the web pages are 
running as they should.  
  Does anyone have any suggestions?  Knowing my luck, you won't, but I can't 
help but ask.
  Jim



------------------------------------------------------------------------------


  No virus found in this incoming message.
  Checked by AVG Free Edition. 
  Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.21.2/1304 - Release Date: 2/29/2008 
8:18 AM

Other related posts: