[jaws-uk] Re: Problem with latest build 1447

  • From: "Tom Reid" <tom.reid2@xxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <jaws-uk@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 31 May 2010 21:08:03 +0100

Hi Robin,
 
Have definitely experienced your probs with the alt-tab, but, have had it
for some time where several windows are open. Have had to minimise and
sometimes close windows to hit what I wanted.
 
Thought it was me.
 
Tom
 
 

  _____  

From: jaws-uk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:jaws-uk-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On
Behalf Of Robin Clayden
Sent: 31 May 2010 21:04
To: Jaws-UK List
Subject: [jaws-uk] Problem with latest build 1447


Hi,
 
I thought this was just at work but now downloaded and installed the latest
build, 11.0.1447 and have a couple of problems.
 
1: In certtain table views I visit regularly, I used to run down the rows
with arrow keys without missing a piece of text. Now, after each arrow down
in some areas, I get jaws saying "blank" before it will read the next item
in the view. Anyone who goes to the Allinplay games site will see this
happening in any of the game pages.
 
2: If I have several items on the task bar, the alt tab keystroke is
malfunctioning. For example, I was on the web, had another webpage item on
the task bar and my outlook express inbox when I heard the sound of an e
mail coming in.
 
Holding down the alt key and tapping the tab key, I just couldn't get to my
inbox, it simply alternated between the webpage and the other item. One of
the webpages had edit fields on it and I kept getting shuffled around the
edit fields with this keystroke... I had to minimise everything and tab
round to the task bar to get to my inbox....
 
Anyone else had this? A conflict somewhere perhaps?
 
Hmm, can I roll back to my previous build?
 
IE7, XP Pro, Dell Optiplex machine
 
Regards, Robin

Other related posts: