[intertech] Answer file for MSAM

  • From: "Ann-Marie Cooper" <acooper@xxxxxxxxxxxx>
  • To: <intertech@xxxxxxxxxxxxx>, <david.moloney@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 7 Jan 2005 15:22:23 -0000

Questions and answers for MSAM
1. When planning a MetaFrame Secure Access Manager implementation, load 
balancing is a necessary task. What server is
load balanced using MetaFrame Secure Access Manager?

a. State server

b. Agent server

c. Web server

d. Access server farm database

Answer: B

2. What component of MetaFrame Secure Access Manager generates the presentation 
of the access center to users?

a. Access server farm database

b. Web server

c. HOST.DLL

d. CDS

Answer: D

3. Which of the following statements defines a CDA?

a. A CDA is a window that displays content within a MetaFrame Secure Access 
Manager access center.

b. A CDA is a set of image files and color schemes that is available in 
MetaFrame Secure Access Manager.

c. A CDA is a page template that defines how content is viewed in MetaFrame 
Secure Access Manager.

d. A CDA provides the presentation to MetaFrame Secure Access Manager users.

Answer: A
 

4. After a user makes a request, what tasks are required of HOST.DLL? (Choose 
three.)

a. HOST.DLL sends the message to the agent server.

b. HOST.DLL removes the XML from messages sent by the agent server.

c. HOST.DLL sends an HTML response to the client.

d. HOST.DLL pulls the necessary data from the state server.

e. HOST.DLL queries all agent servers to determine which one will handle the 
request.

answer: A, B, and C

5. After HOST.DLL sends a request to a designated agent server, what action 
occurs next?

a. The agent server queries all available state servers.

b. The agent server processes the request and pulls any necessary 
configurations from the state server.

c. The load balancer sends the message back to HOST.DLL.

d. The agent server generates an XML message with the HTML response and sends 
it back to HOST.DLL.

Answer: B


6. Lisa is installing MetaFrame Secure Access Manager for use in a multi-server 
environment. She has a Microsoft SQL Server available within her access server 
farm for use as the access server farm database. The existing Microsoft SQL 
Server was configured to operate in mixed mode authentication.What database 
authentication options are available to Lisa?

a. SQL Server authentication

b. Novell NDS

c. NT authentication

d. Both A and C

Answer: D

7. In a multi-server environment of MetaFrame Secure Access Manager, which 
server is installed first?

a. MetaFrame XP server

b. State server

c. Agent server

d. Web server

Answer: B

8. Which of the following can be updated by using the Service Configuration 
Wizard? (Select two.)

a. Account credentials for MSDE

b. Account credentials for MetaFrame Secure Access Manager services

c. MSDE authentication options

d. MSDE command line parameters

e. Account credentials for the Microsoft SQL Server access server farm database 
account

answer: B,and E

 
9. Mike has been assigned the task of designing an access center for the 
company intranet. He has decided to set up MetaFrame Secure Access Manager on a 
test system to better control user access. Mike is very comfortable with 
command line utilities and does not have a copy of SQL Server to use during his 
pilot run. If he chooses to use MSDE as his database for the pilot run of
MetaFrame Secure Access Manager, which of the following must he consider?

a. He must obtain licensing from Microsoft to use MSDE.

b. He must specify the credentials to be used for database authentication.

c. He must specify the server name and account credentials to use with MSDE.

d. He must specify MSDE during setup.

Answer: D

10. David plans to implement a multi-server environment for MetaFrame Secure 
Access Manager. He plans to have his access server farm database setup on a 
stand-alone server. For this scenario, which of the following can he use as his 
database? (Select two.)

a. Microsoft Access 2000

b. SQL Server 7.0 with Service Pack 3

c. MSDE

d. SQL Server 2000 with Service Pack 2

e. Oracle 8.0.6

answer: B,and D

11. In a multi-server setup, where each component is on a separate system and 
MSDE is being used for the access server farm database, where will the access 
server farm database reside?

a. On its own server

b. On the same server as the web server

c. On the same server as the agent server

d. On the same server as the state server

e. All of the above

Answer: D


12. You are planning to implement a single-server setup of MetaFrame Secure 
Access Manager. What operating system must be installed on the server to 
accommodate all components? (Select two.)

a. Windows NT 4.0 with the latest service pack

b. Windows NT 4.0 with Terminal Services

c. Windows 2000 Server with the latest service pack

d. Windows 2000 Advanced Server with the latest service pack

answer: C,and D

13. Which term is given to the first server added to a MetaFrame Secure Access 
Manager access server farm?

a. Agent server

b. Web server

c. Primary server

d. Indexing server

Answer: C
 

14. How many access centers can you create with the same name in the same 
access server farm?

a. Up to two access centers can have the same name in the access server farm.

b. Up to three access centers can have the same name in the access server farm.

c. Up to four access centers can have the same name in the access server farm.

d. All access center names must be unique within the access server farm.

Answer: D

15. A access center was recently created for your organization. The primary 
server in the access server farm is named Management. The access center resides 
in the Executive domain. The web server that provides resources to the access 
server farm is named Training. The access center is named Cyberexec. What 
address must a user type in the URL field of the browser to view
the access center?

a. http://training/cyberexec

b. http://executive/cyberexec

c. http://training/executive/cyberexec

d. http://management.cyberexec

Answer: A

To navigate to an access center type http://webserver/
accesscentername. Replace webserver with the name of the web
server and accesscentername with the name of the access center.

16. The Access Management Console can be installed separately on which of the 
following operating systems?

a. Windows 2000 Professional with latest service pack.

b. Windows 2000 Server with the latest service pack

c. Windows 2000 Advanced Server with the latest service pack

d. Windows 2000 Datacenter Server with the latest service pack

e. All of the above

Answer: A,b and C
 
17. How many instances of the Access Management Console can manage the same 
access server farm at the same time?

a. One

b. Two

c. Three

d. Four

e. Unlimited

Answer: A
 

18. Marlin has just installed MetaFrame Secure Access Manager and is now 
creating and configuring an access center for the company intranet. He has 
created two pages for the access center but has yet to assign a home page to 
any of the roles. When configuring the access control settings, he selects the 
option that requires users to log in to the access center. All of the servers 
in his network are running on the Windows 2000 Server platform.What will users 
see when they browse to the access center address?

a. An under construction message

b. The last page created

c. The Log In screen

d. The first page created

Answer: C

The Log In page displays because the access center requires authentication. If 
the access center did not require
authentication, then the home page would display, if specified. If a home page 
were not specified, a blank page would display with text stating that the 
administrator did not specify a home page.

19. What file extension is associated with CDAs?

a. .ZIP

b. .EXE

c. .DWP

d. .CAB

Answer: D

CDAs are all .CAB files. Web Parts can have .EXE, .DWP and .ZIP file name 
extensions.

20. Where in the Access Management Console can an administrator alter the 
session timeout?

a. People properties

b. User properties

c. Access center properties

d. Access server farm properties

Answer: A


22. By default, the Guest role is assigned to all access center users.

a. True

b. False

Answer: A

24. Folders are organized by categories called pages.

a. True

b. False

Answer: B 

Pages are organized by categories called folders 

25. What term best describes a window that displays access center content?

a. CDS

b. View

c. CDA

d. Table

e. Folder

Answer: C

26. What is set in the User properties and determines the home page and default 
theme for a access center user?

a. Default role

b. Guest role

c. Members

d. Primary role

e. Domain role

Answer: D

27. Personalized settings can be deleted from the role and user level.

a. True

b. False

Answer: A
 
29. How does the access center know who the access center user is when 
successfully authenticated?

a. UserID

b. AccessCenterID

c. SessionID

d. NDSID

e. CDAID

Answer: C

30. The persist type values in the ACCESSCENTERNAME.cfg file are
 (Select three.)

a. None

b. Active

c. Lazy

d. MRU

e. Update

f. Milliseconds

g. Write-through

answer: A, C,and G

31. To hide the domain name or domain list from displaying on the Log In page, 
the access center administrator must enable: (Select two.)

a. Authentication required

b. Administrator specifies domain

c. End user specifies domain

d. End user selects from list

answer: A,and B

32. If Lock position is selected as a property of a CDA, access center users 
can move any CDA above it in the same column.

a. True

b. False

Answer: B

It prevents access center users from moving or closing the CDA or any CDA above 
it in the same column.
 

33. The administrator has created a file index on the index  server in the 
access center. The HR, Sales and Services departments in the company must have 
access to the indexed files. HR and Sales are able to search and access the 
files. The Services department can access the Search CDA and submit a query, 
but no results are found. What can cause this issue?

a. The account entered when the file index was created is not valid.

b. The account entered when the file index was created has a blank password.

c. The users in the Services department do not have the proper permission to 
access the files.

d. The users in the Services department did not enter the proper login 
information in the Search CDA.

Answer: C

34. The administrator has installed and configured three index servers in an 
access center. A total of four file indexes and two web site indexes have been 
created and configured on across the index servers. What be configured for 
access center users to be able to access all three index server?

a. The administrator must configure the Search CDA to point to the three index 
servers.

b. The administrator must configure three Search CDAs, each CDA pointing to 
only one index server.

c. The administrator must configure six Search CDAs, each CDA pointing to one 
index.

d. The administrator must configure two Search CDAs, each CDA point to each 
type of index created.

Answer: B
 

35. The administrator has created an index for an internal web site that 
requires authentication. How will users access to content on this web site be 
enabled?

a. Users click a hyperlink in the Search CDA and enter the proper credentials 
when prompted.

b. Users submit the proper credentials when the search is submitted.

c. The administrator configures the web index to use NTLM proxy.

d. The administrator configures the web index to use HTTP Fetch.

Answer: C

36. When the index server in installed, which of the following are created?

a. MetaFrame Autoindexer Security Check service

b. MetaFrame Indexing Configuration service

c. MetaFrame Indexing HTTP Fetch service

d. MetaFrame Index Repository service

Answer: A, B,and C


37. Which versions of MetaFrame are compatible with MetaFrame Secure Access 
Manager? (Select all that apply.)

a. All versions of MetaFrame

b. MetaFrame XP Presentation Server

c. MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 1

d. MetaFrame 1.8 for Windows with Service Pack 3 and Feature Release 1

e. MetaFrame Server 1.1 for UNIX Operating Systems with Feature Release 1

f. MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 2

answer: B, C, D, E,and F

38. What published resources can be accessed through the Program Neighborhood 
CDA? (Select all that apply.)

a. Applications

b. Server desktops

c. Published content

d. All of the above

Answer: D

39. What published resources can be accessed through the Embedded Application 
CDA? (Select all that apply.)

a. Server desktops

b. Applications

c. Published content

d. All of the above

answer: A,and B
 

40. Where can an access center user access published resources?
(Select three.)

a. Program Neighborhood CDA

b. Embedded Application CDA

c. Access center menus

d. MetaFrame Secure Access Manager CDA

e. Web Interface CDA

answer: A, B,and C



41. During the installation and configuration of the Secure Gateway, the server 
certificate selected must:

a. Match the FQDN of the Secure Gateway server.

b. Match the computer name of the Secure Gateway server.

c. Match the computer name of the Secure Selectet Authority.

d. Match the FQDN of the Authentication Service server.

Answer: A

42. The administrator has implemented MetaFrame Secure Access Manager with 
MetaFrame XP integration, with the Secure Gateway securing traffic between the 
client, the access center and the MetaFrame XP server farm. The administrator 
has published
resources on each of the five servers in the MetaFrame XP server farm. All 
users access the published applications from the program
Neighborhood CDA in the access center. The administrator evaluates server load 
and notices that only three servers in the MetaFrame XP server farm are 
providing access to published resources. Which of the following explains why 
the remaining two servers are not accepting requests?

a. The Authentication Service cannot reach the two MetaFrame XP servers.

b. The MetaFrame XP servers do not accept HTTPS requests.

c. The MetaFrame XP servers are not listed in the Access Control List.

d. The MetaFrame XP servers are not configured to accept tokens from the STA.

Answer: C


43. The administrator has implemented MetaFrame Secure Access Manager with 
MetaFrame XP integration, with the Secure Gateway securing traffic between the 
client, the access center and the MetaFrame XP server farm. Seventy-five users 
have connected to published resources using the Program Neighborhood CDA in the 
access center. When the next user attempts to connect, the connection is not 
accepted. The administrator is monitoring the connection using the Secure 
Gateway Monitoring Console and notices that even as user sessions are 
terminated, the Secure Gateway doesn?t accept a new connection until there are 
only 72 users connections. Which of the following explains this situation?

a. The server load on the Secure Gateway server is set to maximum of 75 users.

b. The MetaFrame XP server load is set to a maximum of 75 user with a 
connection resume of 72 users

c. The Secure Gateway is set with a connection limit of 75 with a connection 
resume of 72.

d. The MetaFrame XP server has an application load maximum set to 75 users.

Answer: C

44. Which of the following components is responsible for issuing session 
cookies to authenticate HTTP connections to an access center?

a. The Gateway Client

b. The Logon Agent

c. The Secure Select Authority

d. The Authentication Service

e. The Secure Gateway Proxy

Answer: D


45. In the Pages and Folders properties which settings can be edited?
(Select all that apply.)

a. Header

b. Footer

c. Navigation

d. Customization

e. Themes

answer: A, B, D,and E

46. A custom footer can be created by inserting a .GIF or .JPEG file.

a. True

b. False

Answer: B

47. A custom header can be created by inserting a .GIF or .JPEG file.

a. True

b. False

Answer: A

48. An exported access center: (Select all that apply.)

a. Is a .CAB file

b. Contains third-party CDA .DLLs

c. Is a .TXT file

d. Can be imported

answer: A,and D

49. An access center can be imported from the access center node.

a. True

b. False

Answer: B


51. Which Features does MSAM support? (Select 3).

a. Role based access
b. Add Users and Groups in Active Directory
c. NDS Security
d. Windows NT and ADS Security
e. Centralised Access Center Administration

        Answer: A,D, and E

52. Which elements make up a typical Access Center? (Select all that apply).
a. Menu Bar
b. Header
c. Access Center Administration
d. Content Delivery Agent 
e. Embedded Application
        Answer: A,B,D,and E

53. Which Component of MSAM creates the Presentation Layer? (Select all that 
apply).
a. PMC
b. Web Server
c. Database
d. Content Delivery Service 
        Answer: D

54. The Content Delivery Service generates which components? (Select all that 
apply).
a. Roles
b. Themes
c. CDA
d. Pages
        Answer: B, C and D

55. Which is not a component of a Access Center Server Farm? 
a. Agent Server
b. Domain Controller
c. Web Server
d. Agent Server
e. State Server
        Answer: B

56. Which components are added to a Web Server to handle all Access Center 
requests and responses? (Select all that apply).
a. Load Balancer
b. NFuse Web pages
c. Web Security Extensions
d. Host.XPS extensions
        Answer: A and d

57. When a user accesses the Access Center from their browser what is displayed 
in the address field? 
a. NFuse User Name
b. Host. XPS extension
c. NFuse page name
d. NFuse Load balancer.dll
        Answer: B

58. Which NFuse component is load balanced? (Select all that apply).
a. Web Server
b. Agent Server
c. State Server
d. Access Center Server Farm database

        Answer:         B

59. How many State Servers can you configure for a Access Center Server Farm? 
a. 3
b. 4
c. 2
d. 1
        Answer:         D

60. What information is held in the State Server? (Select all that apply).
a. Access Center Configuration
b. User profiles, preferences and session data
c. License information
d. MetaFrame Servers
        Answer: A, B and C

61. The Access Center Server Farm database can be configured for which 
databases? (Select all that apply).
a. SQL
b. Oracle
c. Access
d. MSDE
e. DB2
f. MetaFrame Datastore
        Answer: A and D

62. When deploying configuration for the Access Center Farm will this 
configuration be deployed to the State Server and the Access Center Server 
database at the same time? 
a. Yes
b. No
        Answer: A

63. An Access Center user clicks on a CDA within their browser, who handles the 
request and response? (Select all that apply).
a. XML
b. http
c. https
d. tcp
        Answer: B

64.The CDS within the Agent Servers performs the following when processing a 
request. (Select all that apply).  
a. Forwards http and responds with XML
b. Forwards XML only
c. Forwards XML and converts to TCP
d. Wraps http request with XML
        Answer:         D

65. How many Access Center requests on each Agent are handled by round_robin 
before load balancer algorithm starts?     
a. 2
b. 5
c. 6
d. 3
        Answer: B

66. What information is the load balancer looking for from the Agent Servers? 
(Select all that apply).
a. Processor Utilisation
b. Process time
c. Number of requests to be processed
d. Round Robin values
        Answer: B and C

67. How often is the load balancer reading the load values on every Agent? 
a. 500 Seconds
b. 5 minutes
c. 500 milliseconds
d. All the time
        Answer: C

68. The State Server is organised into the following:- (Select all that apply).
a. Cache Types
b. State Space
c. State Store
d. Config Space
        Answer: D and A

69. In a Single Server Set-up which MSAM components are on the server? (Select 
all that apply).
a. Web Server
b. Agent Server
c. XP Server
d. State Server
e. Farm Database
        Answer: A, B, D and E   

70. The Primary Server can be identified by one of the following:- 
a. First Server Installed
b. Web Server
c. Database Server
d. Agent Server
        Answer:         A

71. In a single Server Set-up which components must be installed? (Select all 
that apply).
a. NT4.0
b. Windows 2000
c. SQL 6.5
d. SQL 7
        Answer:         B and D

72. If IIS is not present which component of MSAM is only installed? 
a. Agent Server
b. Farm Database
c. Web Server
d. State Server
        Answer: A

73. Which Web browsers are supported? (Select all that apply).
a. IE 4.0
b. NS 4.0
c. IE 5.0
d. NS 6.0
        Answer: C and D

74. What are the minimum hardware requirements to install MSAM? (Select all 
that apply).
a. Pentium II
b. Pentium III
c. 128mb of RAM
d. 512mb of RAM
e. 1gb of hard disk space
f. 10gb of hard disk space

  Answers:B D and e

75. What is the grace period and number of named users a Citrix MSAM licence 
holds? (Select all that apply).
a. 30 Days
b. 50 Users
c. 99 Users
d. 35 Days

      Answers: B and D

76. If the person installing MSAM is not the administrator will they 
successfully install? 
a. No
b. Yes
        Answer: a
The user must be a memeber of the local administrators Group

77. If you are installing MSAM to join an existing Farm will you require 
licences?
a. Yes
b. No
        Answer:         A

78. During the installation of MSAM an option ?Enable Services? is displayed. 
If you decide to de-select both Agent Server and Web Server extensions which 
circumstances will this installation be valid for; 
a. Single Server (stand alone)
b. Multiple Server
        Answer:         b

79. You have decided to change the default location when installing MSAM, will 
the following name be valid? \\Server6\?NFuse_Elite? \ 
a. Yes 
b. No

Answer: B

80. Which credentials are valid when installing MSAM in a Multi Server Farm? 
a. Local user Account?s
b. Disable Accounts
c. Password to be changed
d. Domain account
        Answer: D

81. Can you install MSAM on the same Server with SQL installed? 
a. Yes
b. No
        Answer:         A

82. Before installing MSAM to use SQL as a Access Center Farm database what 
must you check? (Select all that apply).
a. Database driver version
b. MSAM will create the database automatically so no checks are required
c. SQL Server Name
d. SQL or Windows authentication account
        Answer:         A, C and D

83. If you decided to change the service account how would you achieve this? 
a. Within Windows 2000 change the services account for MSAM and restart.
b. Change services account within PMC
c. Modify the following registry; 
Hkey_localmachine\software\citrix\MSAM\service\account
d. Run the MSAM Service Configuration Utiliy
        Answer: D

84. Which factors will help you in estimating user capacity? (Select Five).
a. Location of user
b. Browser type
c. Network bandwidth
d. Web Server response and pages per minute
e. Memory usage of Web, State and Agent Servers
f. Active users
g. Number if CDA?s
        Answer: C, D, E, F and G

85. For MSAM to function how many services are used? 
a. 1
b. 7
c. 8
d. 6
        Answer: d

86. For communications to the State Server which Port must be available? 
(Select one)
a. 80
b. 5458
c. 5457
d. 1494
        Answer: C

87. To administer the Access Center Farm which tool do you use and what 
platform can it be installed on? (Select two). 
a. PMC
b. MMC
c. Windows NT workstation
d. Windows 2000
        Answer:         A and D

88. How many instances of the PMC can manage a Access Center Server Farm? 
a. As Many as you want
b. One
        Answer: B

89. If you fail to connect onto the Farm with the PMC what could be the 
problem? (Select all that apply).
a. Does not matter because you can use the MMC
b. Network problem
c. MSAM admin service not running
d. Agent Server and Web Server off line
        Answer: B, C and D

90. Where would you add additional Citrix licences? 
a. Access Center Node
b. Server Node
c. MetaFrame CMC
d. Access Center Server Farm node.
        Answer:         D

91. If you create a basic Access Center will your users be presented with a log 
on screen? (Select one)
a. Yes
b. No
        Answer:         B

92. During the creation of your Access Center you are presented with a screen 
to select menu styles, can this be changed later, after your Access Center has 
been created? 
a. Yes
b. No
        Answer:         B

93. Which of the following is contained in a Role? (Select all that apply).
a. Header and Footer
b. MetaFrame Servers
c. Users
d. Themes Available
e. CDA configuration
f. CDA?s available
g. Pages available
h. Menu configuration
        Answer: C, D, F and G

94. What is included in a typical CDA? (Select all that apply).
a. Configuration .XML file
b. Help files
c. GIF files
d. MDI files
Answer: A, B, C and D

95. Of the following CDA?s, which can be imported using the PMC? (Select all 
that apply).
a. Citrix CDA?s
b. Web Parts
c. Web Forms
d. Template CDA?s

        Answer: A and B

96. Which tools would you use to modify a Citrix CDA?
a. Visual Basic
b. Notepad
c. Frontpage
d. CDA pad
        Answer: D

97. By using the PMC to create pages, what should you consider? (Select all 
that apply).
a. Name of Access Center
b. User Name
c. Folders
d. Page Customisation by user
e. Page design by user
f. Number of CDA?s

        Answer:         C, D, E and F

98. If the administrator allowed, can the user modify the following? (Select 
all that apply).
a. Name of Folder
b. Name of Page
c. Designate a home page
d. Customise Page
e. Number of Columns
f. Minimise and Maximise CDA?s

        Answer: D and F

99. An Access Center user is any user that can access the Access Center, how 
can you create this user? 
a. Active Directory Users and Import
b. PMC can create users

        Answer:         A

100. What is the Session timeout from the last time a user makes a request? 
a. 20 Seconds
b. 20 Minutes
c. 200 Seconds
d. 60 Minutes

        Answer:         B

101. Which account is used by the security broker to authenticate Access Center 
users? 
a. Local Administrator
b. Domain Administrator
c. Service Account
d. Web Administrator

        Answer: C

102. Once a user is authenticated to a Access Center, a session is created for 
that user. Where is the session information held? 
a. Web Server
b. Agent Server
c. State Server
d. Access Center Farm database

        Answer: C

103. A Unique session ID is created for each Access Center user, when is this 
created? 
a. Before Log on dynamically creates an ID held in a cookie
b. After Log on

        Answer: B

104. To control the amount of memory used in the State Server which file must 
be modified? 
a. NFuseElite.cfg
b. Access Centername.cfg

        Answer: B

105. MSAM is compatible with which MetaFrame product? (Select all that apply).
a. MetaFrame 1.0
b. MetaFrame 1.8
c. MetaFrame for Unix 1.0
d. MetaFrame XP

        Answer: B and D

106. How can you configure MetaFrame Server connections? (Select two).
a. During Access Center Configuration on Installation
b. Select MetaFrame Server Node
c. Edit Access Center Properties
d. MetaFrame XP, MSAM tab

        Answer: A and C

107. If the Primary MetaFrame Server fails, assuming you have listed or have 
multiple MetaFrame Servers. How long will the failed Server be bypassed?   
a. 60 Seconds
b. Set-up on NFuse Classic
c. 60 Minutes
d. Dynamically changes

        Answer: C

108. What file holds the configuration for information such as bypassing failed 
MetaFrame Servers? 
a. NFuse.properties ? held on NFuse Classic Server.
b. NFuse.conf ? held on every Agent and Web Server
c. NFuse.txt ? held on Primary MetaFrame Server
d. Bypass.conf ? held on primary MSAM Server.

        Answer: B

109. A User can access published applications using which feature? (Select 
three).
a. NFuse CDA
b. PN Agent CDA
c. PN CDA
d. Launched CDA
e. Embedded CDA
f. Access Center Menu?s

        Answer: C, E and F

110. Using PN CDA for MetaFrame published applications requires log on 
authentication, which authenticator can you use? 
a. Access Center - Level
b. Page - Level
c. Secure Authentication
d. A and B

        Answer: D

111. Embedded CDA can include the following; applications, desktop and content. 
Is this true? 
a. Yes
b. No

        Answer: B 
(Embedded CDA does not support content)

112. MSAM communications can be secured to a MetaFrame Server by the following. 
(Select all that apply).
a. SSL
b. https
c. Secure Gateway
d. Secure ICA

        Answer: A, B and C

113. What version of MetaFrame is SSL Relay supported for MSAM? 
a. MetaFrame for Unix 1.1
b. MetaFrame 1.8 FR1
c. MetaFrame XP FR1
d. MetaFrame XP

        Answer:         C

114. Which options can be customised for Access Center appearance? (Select all 
that apply).
a. Header
b. Customisation
c. Footer
d. Themes
e. Navigation

        Answer: A, B, C, D and E

115. Exported Access Centers are saved as CAB files, is this correct? 
a. No 
b. Yes

Answer:  B









Other related posts:

  • » [intertech] Answer file for MSAM