[haiku-bugs] Re: [Haiku] #14643: Black screen booting with Intel HD4600

  • From: "Haiku" <trac@xxxxxxxxxxxx>
  • To: undisclosed-recipients: ;
  • Date: Sun, 06 Oct 2019 18:27:19 -0000

#14643: Black screen booting with Intel HD4600
----------------------------------------------+-------------------------
   Reporter:  humdinger                       |      Owner:  kallisti5
       Type:  bug                             |     Status:  new
   Priority:  normal                          |  Milestone:  Unscheduled
  Component:  Drivers/Graphics/intel_extreme  |    Version:  R1/beta1
 Resolution:                                  |   Keywords:
 Blocked By:                                  |   Blocking:
Has a Patch:  0                               |   Platform:  All
----------------------------------------------+-------------------------
Comment (by humdinger):

 I deleted all files in system/var/logs/, rebooted, got a black screen,
 powered off, and booted into another Haiku installation to get to the
 syslog. I found it peculiar that there was only a "previous_syslog"
 there...\\
 Maybe I messed it up and that wasn't the right syslog from the black-
 screen-boot... (could be there isn't one, as I wrote in the OT: "No syslog
 available.")

  I'm out of time today, but I'll give it another try tomorrow. Thanks for
 looking into these intel_extreme issues!
-- 
Ticket URL: <https://dev.haiku-os.org/ticket/14643#comment:7>
Haiku <https://dev.haiku-os.org>
The Haiku operating system.

Other related posts: