[FSW Project] Re: FSW Project Update?

  • From: Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
  • To: "fswproject@xxxxxxxxxxxxx" <fswproject@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 28 Jul 2014 14:18:09 -0700

Thanks, Jeremy!  I see it now.

Thanks for the hard work.

Hope this helps.

Thanks,
-Mikhail


On Mon, Jul 28, 2014 at 2:10 PM, Jeremy Chavez <xfives@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
wrote:

> Please refer to my previous email from July 25th where I said that all
> items utilizing the calendar module would most likely be broken due to how
> the date is parsed. I'll try to get it fixed as soon as possible but it may
> be a few more days till I can get it sorted out.
>
>
> On Sat, Jul 26, 2014 at 2:36 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
> wrote:
>
>> The error issue seems to be happening for all calendars:
>>
>> [image: Inline image 1]
>> Hope this helps.
>>
>> Thanks,
>> -Mikhail
>>
>>
>> On Sat, Jul 26, 2014 at 2:34 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>> wrote:
>>
>>> Adding meds also seems to  be an issue. When I select a data it says the
>>> question was not answered correctly.  Hitting submit makes the error
>>> message go away, submit button disabled, but it has no effect.
>>>
>>> Hope this helps.
>>>
>>> Thanks,
>>> -Mikhail
>>>
>>>
>>> On Sat, Jul 26, 2014 at 2:24 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>>> wrote:
>>>
>>>> Dear All,
>>>>
>>>> Done some testing.  Clicking on Dashboard gives page not found error
>>>> (port redirection error?)
>>>>
>>>> Also, after adding a patient and linking the doctor, I do not see an
>>>> easy way to return to the patient to whom I just linked the doctor.
>>>>
>>>> Hope this helps.
>>>>
>>>> Thanks,
>>>> -Mikhail
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 8:57 PM, Mikhail <migsoft2@xxxxxxxxx> wrote:
>>>>
>>>>>  Thanks!
>>>>>  ------------------------------
>>>>> From: Jeremy Chavez <xfives@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
>>>>> Sent: ‎7/‎25/‎2014 11:11 PM
>>>>> To: fswproject@xxxxxxxxxxxxx
>>>>> Subject: [FSW Project] Re: FSW Project Update?
>>>>>
>>>>> Fixed the add residents page and image uploads, had to do some hot
>>>>> edits to get it all working properly so I'll push those to the repo later
>>>>> tonight. Main issue is that I changed the date-picker widget during my 
>>>>> last
>>>>> commit and it seems like sqlite is being picky about date formatting. I'll
>>>>> need to do a sweep and see if anything else isn't saving because of it.
>>>>> (dd/mm/yyyy != yyyy/dd/mm)
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 7:39 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>>>>> wrote:
>>>>>
>>>>>>  Thanks, Rob!
>>>>>>
>>>>>> The page looks good. We can add our short biographies.
>>>>>>
>>>>>>  Hope this helps.
>>>>>>
>>>>>> Thanks,
>>>>>> -Mikhail
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 7:35 PM, Robert Cabral <
>>>>>> rcabral90@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>
>>>>>>>  Sweet thanks Jeremy!
>>>>>>> Checkout out the about us page:
>>>>>>> http://emerald1.ecs.fullerton.edu/about/
>>>>>>> I DOGIFIED it with wow.js
>>>>>>> Figure out what you guys want to put in there.
>>>>>>> Sent from my iPhone
>>>>>>>
>>>>>>> On Jul 25, 2014, at 7:14 PM, Jeremy Chavez <xfives@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
>>>>>>> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>  Done, forwarded port 443 to 7177 internally using rinetd. Port 80
>>>>>>> and 443 are now open on the VM via iptables. For some reason if the
>>>>>>> settings get reset just run the following commands:
>>>>>>>
>>>>>>> iptables -I INPUT 5 -i eth1 -p tcp --dport 80 -m state --state
>>>>>>> NEW,ESTABLISHED -j ACCEPT
>>>>>>> iptables -I INPUT 5 -i eth1 -p tcp --dport 443 -m state --state
>>>>>>> NEW,ESTABLISHED -j ACCEPT
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 7:09 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>>>>>>> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Thanks, Jeremy!
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 7:02 PM, Jeremy Chavez <
>>>>>>>> xfives@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> Thinking it's the iptables, I'll make sure to save the config this
>>>>>>>>> time. Give me a few min to fix it.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 6:55 PM, Mikhail Gofman <
>>>>>>>>> migsoft2@xxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>  SSH seems to be working just fine.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Hope this helps.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>>>> -Mikhail
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 6:35 PM, Robert Cabral <
>>>>>>>>>> rcabral90@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>  The last things I added was the about page and the feedback
>>>>>>>>>>> page. I created a feedback gmail account where all the feedback 
>>>>>>>>>>> will be
>>>>>>>>>>> sent to.  There is something wrong with the current vm, it is not 
>>>>>>>>>>> hosting
>>>>>>>>>>> the site.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Sent from my Toaster 3.0
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> On Jul 25, 2014, at 5:18 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>>>>>>>>>>> wrote:
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>  Thanks, Nate! I was wondering about this, too.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>>>>> -Mikhail
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 5:15 PM, Nathan Cobb <
>>>>>>>>>>> nathancobb@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Hey guys,
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> I'm just curious as to where we're at moving towards shipping,
>>>>>>>>>>>> are we close to being finished so Mikhail can look over the VM for 
>>>>>>>>>>>> any
>>>>>>>>>>>> vulnerabilities? I'd like to update Susan on the progress tonight, 
>>>>>>>>>>>> if
>>>>>>>>>>>> possible.
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>>>>>> Nate
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

PNG image

Other related posts: