[FSW Project] Re: FSW Project Update?

  • From: Jeremy Chavez <xfives@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: fswproject@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 28 Jul 2014 14:10:53 -0700

Please refer to my previous email from July 25th where I said that all
items utilizing the calendar module would most likely be broken due to how
the date is parsed. I'll try to get it fixed as soon as possible but it may
be a few more days till I can get it sorted out.


On Sat, Jul 26, 2014 at 2:36 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx> wrote:

> The error issue seems to be happening for all calendars:
>
> [image: Inline image 1]
> Hope this helps.
>
> Thanks,
> -Mikhail
>
>
> On Sat, Jul 26, 2014 at 2:34 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
> wrote:
>
>> Adding meds also seems to  be an issue. When I select a data it says the
>> question was not answered correctly.  Hitting submit makes the error
>> message go away, submit button disabled, but it has no effect.
>>
>> Hope this helps.
>>
>> Thanks,
>> -Mikhail
>>
>>
>> On Sat, Jul 26, 2014 at 2:24 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>> wrote:
>>
>>> Dear All,
>>>
>>> Done some testing.  Clicking on Dashboard gives page not found error
>>> (port redirection error?)
>>>
>>> Also, after adding a patient and linking the doctor, I do not see an
>>> easy way to return to the patient to whom I just linked the doctor.
>>>
>>> Hope this helps.
>>>
>>> Thanks,
>>> -Mikhail
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 8:57 PM, Mikhail <migsoft2@xxxxxxxxx> wrote:
>>>
>>>>  Thanks!
>>>>  ------------------------------
>>>> From: Jeremy Chavez <xfives@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
>>>> Sent: ‎7/‎25/‎2014 11:11 PM
>>>> To: fswproject@xxxxxxxxxxxxx
>>>> Subject: [FSW Project] Re: FSW Project Update?
>>>>
>>>> Fixed the add residents page and image uploads, had to do some hot
>>>> edits to get it all working properly so I'll push those to the repo later
>>>> tonight. Main issue is that I changed the date-picker widget during my last
>>>> commit and it seems like sqlite is being picky about date formatting. I'll
>>>> need to do a sweep and see if anything else isn't saving because of it.
>>>> (dd/mm/yyyy != yyyy/dd/mm)
>>>>
>>>>
>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 7:39 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>>>> wrote:
>>>>
>>>>>  Thanks, Rob!
>>>>>
>>>>> The page looks good. We can add our short biographies.
>>>>>
>>>>>  Hope this helps.
>>>>>
>>>>> Thanks,
>>>>> -Mikhail
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 7:35 PM, Robert Cabral <
>>>>> rcabral90@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>
>>>>>>  Sweet thanks Jeremy!
>>>>>> Checkout out the about us page:
>>>>>> http://emerald1.ecs.fullerton.edu/about/
>>>>>> I DOGIFIED it with wow.js
>>>>>> Figure out what you guys want to put in there.
>>>>>> Sent from my iPhone
>>>>>>
>>>>>> On Jul 25, 2014, at 7:14 PM, Jeremy Chavez <xfives@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
>>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>>  Done, forwarded port 443 to 7177 internally using rinetd. Port 80
>>>>>> and 443 are now open on the VM via iptables. For some reason if the
>>>>>> settings get reset just run the following commands:
>>>>>>
>>>>>> iptables -I INPUT 5 -i eth1 -p tcp --dport 80 -m state --state
>>>>>> NEW,ESTABLISHED -j ACCEPT
>>>>>> iptables -I INPUT 5 -i eth1 -p tcp --dport 443 -m state --state
>>>>>> NEW,ESTABLISHED -j ACCEPT
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 7:09 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Thanks, Jeremy!
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 7:02 PM, Jeremy Chavez <
>>>>>>> xfives@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Thinking it's the iptables, I'll make sure to save the config this
>>>>>>>> time. Give me a few min to fix it.
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 6:55 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx
>>>>>>>> > wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>>  SSH seems to be working just fine.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Hope this helps.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>>> -Mikhail
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 6:35 PM, Robert Cabral <
>>>>>>>>> rcabral90@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>  The last things I added was the about page and the feedback
>>>>>>>>>> page. I created a feedback gmail account where all the feedback will 
>>>>>>>>>> be
>>>>>>>>>> sent to.  There is something wrong with the current vm, it is not 
>>>>>>>>>> hosting
>>>>>>>>>> the site.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Sent from my Toaster 3.0
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> On Jul 25, 2014, at 5:18 PM, Mikhail Gofman <migsoft2@xxxxxxxxx>
>>>>>>>>>> wrote:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>  Thanks, Nate! I was wondering about this, too.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>>>> -Mikhail
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2014 at 5:15 PM, Nathan Cobb <
>>>>>>>>>> nathancobb@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Hey guys,
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> I'm just curious as to where we're at moving towards shipping,
>>>>>>>>>>> are we close to being finished so Mikhail can look over the VM for 
>>>>>>>>>>> any
>>>>>>>>>>> vulnerabilities? I'd like to update Susan on the progress tonight, 
>>>>>>>>>>> if
>>>>>>>>>>> possible.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>>>>> Nate
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

PNG image

Other related posts: